RadicM 1076 Napisano Mart 23, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Dodje vreme kad imas sredstava ali jednostavno ne znas kuda da krenes, tako je bilo i ove nedelje. Zovem durgare svi nesto rade zauzeti cak ni suvozaca ne mogu da nadjem devojka se vratila kuci za vikend u ZR a ostali kandidati opet rade... I tako u petak uvece sednem opet pred kartu i posle duzeg mozganja odlucih idem na Cer al u duhu ADV voznje sto vise po seoskim putevima. Do sad sam koristio plan plus za planiranje puta ali sad da malo promenim uzmem g map sto se kasnije ispostavilo kao "veselo" resenje u odredjenim delovima puta. Ukratko skiciram rutu oko 260km Sto se kasnije pretvorilo u 290km Subota ujutro polako se priprmam i krecem oko podne hvatam put za Obrenovac pa preko Zvecke i Orasija do Banajana gde se uskoro odvaja puta za Tulare gde pocinje voznja malo po makadamu malo po asfaltu Stizem do Koceljeve gde masim skretanje i odlazim za Draginje umesto za Sabacku Kamenicu, sva sreca pa sam brzo shvatio da je put suvise dobar da bi bio pravi, zaokret i pravac Koceljevo. Na izlazu iz Subotista vidim natpis za neku crkvu, a vec neko vreme imam zelju da skrenem kod tih natpisa. I oped krece ADV voznja i zavlacnje po sumi do crkve koja se ispostavila da je mala kapela. Tu se malo odmaram i rucam. Pri pakovanju pred polazak obaram motor sa copave i ostajem bez rucice kocnice... Vracam se na put i krecem dalje prolazim Sabacku Kamenicu i Golocelo. Na ovom delu je put je ravan pez rupa pa je palo dobro peglanje po krivinama. Stizem do raskrsnice desno Sabac ja skrecem levo i opet masim skretanje i zavrsavam u Galovicu iz kojeg pokusavam bezuspesno da stignem do Bukova. Posle malo voznje po tucaniku i saveta mestana vracam se na put i tek tad vidim gde sam promasio skretanje koje izgleda kao sumski put... Posle par kilometara stizem do Bukova gde pocinje asfaltni put. Odatle hvatam put za Krivaju i dalje ka Ceru. A kroz Krivaju krivine i dobar asflat pa je palo peglanje I tako izbijem na put za Cer al opet mi nesto ne da mira skrecem u prvu livadu da preprecim tamo u daljini se naziru neke kucice. Ubrzo shvatam da sam se malo prevario pa se vracam na put i produzujem ka Ceru. Pocinje uspon na Cer i negde na pola puta vidim parkiran motor u zbunju nova braon tenera usporim al nikog nema kroz glav mi prilazi mora da je neki par tu u okolini i produzujem dalje. Tek kasnije se ispostavilo da je to bio kolega sa foruma profesor momir. Stizem do repetitora i vojske tu pravim pauzu i otatle krece ne planirana ADV voznja po Ceru. Umesto googl-ovog asfaltiranog puta dobijam zemljani pa tucanik pa kameni put i tako sve do Cokesine koju sam jedva pogodio (pitao sumara) od mnostvo puteva u sumi... Ali sto se tice prirode i voznje sama fantazija. Polako silazim ka Prnjavori zvoni telefon stize poruka Doborodosli u Bosnu, na trenutak pomsilih dal je moguce i setih se da ima jos Drina da se predje do Bosne. Iz Prnjavora krecem put Sabaca gde sam sebi zacrtao da obidjem tvrdjavau. Nakon obilaska hvatam put za Beograd preko Obrenovca, skoro popravljan sad je ko pista nigde rupe i opet peglanje. Oko 6 - 7 stizem kuci pogledam na sat 290km. Posto sam bio dokon istocim rezervar prerpacunam i ispade 4.9l - 5l potrosnja sreci nema kraja 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bas bilo okolo naokolo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan bravo majstore,odlicne slike.aaaa profesor ma opasan je on mora da je priveo nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna voznja, svaka cast... nije mala kilometraza sa obzirom da si imao dosta i off roada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Mart 25, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kako kazu,mapu citaj, a seljaka pitaj .Lepa voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Dobra ruta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Mart 25, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan uh kad vidim ove thumbnailove umesto fotografija u putopisu....... :/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Mart 25, 2014 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 25, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan @sasha. nisam znao kako drugacije da postavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 1, 2014 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto se nisi javio kad si bio u mom kraju, ja taj vikend bas bio dokon i raspalio neki okolokucni off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...