ivan88 855 Napisano Mart 22, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane koleginice i kolege, Prosle subote sam imao havariju sa motorom, skroz je izgubio kompresiju, danas sam uspeo sve da rastavim i klip je okrnjen tj fali deo. Cilindar je skoro skroz u redu, blago honovanje i bice ko nov. Na motoru je vec stavljen Top Performance kit iliti TPR takozvani maxi kit od 86 kubika a fi klipa je 50mm. Treba mi nov klip sa karikom, dihtunzi za glavu i dihtung sto ide ispod cilindra ali taj i ne mora. Molim kolege koji imaju ovo sto mi treba ili znaju gde mogu isto nabaviti ovde u Srbiji neka se jave na temu ili na PP. Ne treba mi ceo kit komplet kosta preko 350 eur dakle samo klip i dihtunzi. Veliko hvala! Evo ovo je link za kit: http://www.rrd-preparation.com/en/maximum-kit-complete-crankshaft-minarelli-am6/94-product-94.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 22, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se i ja ukljucim u temu,jer drugaru drugaru pakujem rs 50 koji je imao top kit,cilindar moze da prodje al nam treba klip... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...