RadicM 1076 Napisano Mart 20, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Dodje tako vreme kad sednes pred kartu i ne znas gde da podjes... Trazim drustvo za vikend voznju od 200km-300km, koliko nam bude prijalo. Za turu bi birao asfalt ili neki makadam i lokale puteve (eventualno suv zemljani put) jer su mi gume za zamenu. Temo do 100-110km/h opustena voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 20, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Druze sedi na motor provozaj se do mene (200 km)prespavas, odmoris se. Ujutru mozemo na voznju po ovom kraju oko 100km mesovitog puta . Ako se nadje jos neko slobodno nek krene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Mart 20, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Neki naredni put sa nocenjem, sada sam planirao jednodnevnu voznju Hvala na pozivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 20, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo reci da ti neda da zanocis negde. Ah ta ljubomora , pa povedi i nju napravicemo joj neku zanimaciju. Pa i jeste jednodnevna , samo se jedan dan vozimo a ti ako oces podrani ujutu pa nemoj da nocis . Vrata su uvek otvorena . Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...