ZEMZEM 2515 Napisano Mart 19, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme da se menjaju svećice. Iznenadilo me ovo lepo vreme pa radim servis ranije nego što sam planirao tj sad za vikend. Pisalo se ovde dosta o tome da su Denso bolji izbor jer se dešavalo da se NGK pojavljuju kao kopije pa je rizik kupovati. Ja sam čuo da se rade u 4 fabrike pa sad ko kakav kvalitet uveze. Ja sam se trenutno odlučio za DEnso i našao sam ih na 3 mesta. 1. AUTOMIKA Zemun po ceni 640/kom 2. EUROAUTO - 653/kom 3. KOMPP CO Batajnica - 825/kom e sad kod koga kupiti ove svećice, da li je neko kupovao kod nekog od njih Denso svećice. Molim brze savete jer bih sutra išao do sajma i usput da pokupujem ulje, filter i još neke sitnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1848 Napisano Mart 19, 2014 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupovao denso u ap sportu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Mart 19, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zvao AP jer nađoh ova 3 mesta pa rekoh dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Mart 19, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neki savet sutra ujutro idem na sajam kupujem i svećice - do ujutro moram da se odlučim NGK u massu ili Denso u nekoj od ovih radnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Mart 19, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lik iz Mass-a tvrdio da oni nikad nisu imali kopije,kao sve su originali. I ako slucajno primetim da nije ok,da mogu da reklamiram,tako da sam uzeo NGK iridijumsku i na njoj pise Japan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Guevari kupio NGK i verovatno je original posto je presla vec 5000 km i nista joj ne fali . Na kutijici pise da je uvoznik Mass Company tako da su njihove verovatno original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od NGK svecica digao ruke,evo vec na trecem motoru Denso i nema problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle god kupio NGK iz prostog razloga zato sto verujem da su orginal i kupljene su u MASS-u. Ali generalno mislim da je DENSO malo kvalitetniji, ali nisam znao ko je generalni uvoznik za nasu zemlju pa prosto nisam hteo da rizikujem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Mart 19, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da iz Londona naručim Denso ili NGK iridijum, ženin stric živi tamo, ali sam se zablentavio i iznenadilo me ovo lepo vreme i ranije radim servis nego što sam planirao. Ove sezone stavljam svećice kupljene kod nas a na leto mi stižu iridijum kad stric stigne na godišnji odmor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Mart 19, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan NGK u MASS-u nema greške Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan denso i ne brigaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za moju 929 prosle godine kupio denso iridijum u hondi 12000 din 4 svecice i zasad su dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Mart 19, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Bižiću gde da uzmem kod Mike ili kod ovih na ćošku Železničke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Mart 20, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan MASS prodavci se ubise pre neki dan na sajmu da objasnjavaju kako su njihove NGK svecice sigurno original i da, ako se desi da svecica otkaze, sigurno nije do svecice nego do motora. Uz to, ne umeju tacno da objasne sta je uopste Iridium svecica, a kamo li da naprave neko smisleno poredjenje sa regularnim svecicama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Mart 20, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas uzeo Denso kod mene u Zemunu, na sajmu nisam našao Denso da imaju kod sebe. Isto prodavac na moje pitanje šta da radim ako motor počne da trokira sa novim svećicama ili neće da upali. Prvo mi kaže da može karb da prelije i potopi svećicu a ja mu kažem nije karb nego direktno i da je motor prešao 26K i da je skoro ko nov. Onda me pita koji mi majstor menja jer se oni kao kolju oko toga koja je bolja NGK ili Denso. Ja mu kažem da sam ja majstor tj da ja sam sebi to odrađujem i da sam se odlučio za DEnso jer se dešavalo da se pojavi NGK falš i on mi reče da su oni direktno uvezli ove svećice. Takođe su mi i na sajmu na štandu Moto bika rekli da su oni uvoznici i da uvoze iz Italije ali trenutno nisu imali na štandu moj model. E to meni rekoše pa sad da li je istina ko bi ga znao. Uglavnom pristali su da im vratim ako motor ne bi radio kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko 8 Napisano Mart 20, 2014 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawsaki Nomad Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Denso. I ja sam imao problem sa novim NGK svećicama iz MAS a, jednostavno motor trokira. Stavim stare NGK radi, odvrtao, zavrtao, kombinovao jedna stara jedna nova trokira. Od tada Denso i na drugom motoru. Moguće da je nešto loše bilo sa serijom, ili ko će ga već znati... NGK je vrhunska firma, ali plagijati NGK izgleda nisu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...