Raca994 4 Napisano Mart 24, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da,ali i ako nadjes blokadu u CDI-ju ne znaci da ce ti motor onako kucati,nego jednostanvo nece hteti preko nekog broja obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 24, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad zvuk ne znam kakav ce biti ali to kucanje je zapravo kad klip odradi kompresiju bez paljenja i to izbaci na auspuh. Dobijes jako dubok zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 26, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje otidji na google pa probaj da nadjes nesto. Mislim da ne moze, ali probaj da iscackas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FANATIK 4GX 0 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Mart 27, 2014 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko odgovor za resavanje mog problema ? Resenje tvog problema trazi kod psihologa, ovde ga neces naci. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nemate pojma koliko mi je drago što nisam imao internet sa 17-18 godina! Ko zna kakva bih pitanja ja postavljao... U vreme kada sam ja bio mali i lupiš neku glupost, stariji ti opale par ćuški uživo, pošto niko nije imao internet i pošalju u radnju po nešto. Danas kada deca odvale neku glupost svi se prave fini i strpljivo odgovaraju na gluposti da ne bi dobili ban. Srećno sa blokadom na 6000 obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 25, 2014 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor za FANATIK 4GX Ne bih ulazio u problematiku zašto ti treba limiter, to je tvoja stvar. Najjednostavnije rešenje tvog problema je da kao što je predložio kolega ivan88, pogledaš kakav ti je CDI, pošto postoji mogućnost da nije fabrički. Ako to utvrdiš, nađi fabrički i rešio si problem. E sad, postoji i drugo rešenje. Ima elektronskih limitatora, koji su pravljeni za naknadnu ugradnju, možeš ih podesiti da seku CDI na broju obrtaja koji ti podesiš. Znam jer sam imao jednu takvu igračkicu na prethodnom motoru. One se obično koriste kod dragstera da bi zaštitili mašinu od preopterećenja prilikom trka. Imaš mogućnost da podesiš broj cilindara od 1-8, kao i broj obrtaja na kojem će da seče počev od 6000 pa do 12000. Ja sam imao dole navedenu, a moguće da postoji još sijaset drugih: http://www.dynaonlin...ng/rev_limiter/ Pogledaj ih na ebay su obično povoljniji nego da kupuješ nov: http://www.ebay.com/...c-/380380834800 Nadam se da je bilo od nekakve pomoći. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FANATIK 4GX 0 Napisano Octobar 26, 2014 U prolazu, 21 postova Motocikl: Yamaha TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odgovor za FANATIK 4GX Ne bih ulazio u problematiku zašto ti treba limiter, to je tvoja stvar. Najjednostavnije rešenje tvog problema je da kao što je predložio kolega ivan88, pogledaš kakav ti je CDI, pošto postoji mogućnost da nije fabrički. Ako to utvrdiš, nađi fabrički i rešio si problem. E sad, postoji i drugo rešenje. Ima elektronskih limitatora, koji su pravljeni za naknadnu ugradnju, možeš ih podesiti da seku CDI na broju obrtaja koji ti podesiš. Znam jer sam imao jednu takvu igračkicu na prethodnom motoru. One se obično koriste kod dragstera da bi zaštitili mašinu od preopterećenja prilikom trka. Imaš mogućnost da podesiš broj cilindara od 1-8, kao i broj obrtaja na kojem će da seče počev od 6000 pa do 12000. Ja sam imao dole navedenu, a moguće da postoji još sijaset drugih: http://www.dynaonlin...ng/rev_limiter/ Pogledaj ih na ebay su obično povoljniji nego da kupuješ nov: http://www.ebay.com/...c-/380380834800 Nadam se da je bilo od nekakve pomoći. Bolji odgovor nisam mogao dobiti , sad znam sta tacno treba da trazim i jos kad bih mogao da to nadjem ovde u Srbiji Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 27, 2014 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam pomogao. Koliko je meni poznato Dynatek RPM Limiter nema u Srbiji, bar nije bilo kad sam se pre par godina raspitivao. Naravno pokušaj, ništa te ne košta, vodi računa da ne može bilo koji (od automobila), nego ovi koji su naznačeni da idu na motocikle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...