Jump to content

Moto Zajednica

1. Moto GP Losail, Qatar, 2014

Recommended Posts

• Svrati cesto, 3516 postova

Kako god bilo Veljko zasluzuje malo vise postovanja.

Ne poznajem ga, nije mi rođak a ni u istu kafanu ne idemo tako da poštovanje može da zasluži samo svojim radom. Što se moto trka tiče, nije ga zaslužio, da ne pominjem sad šta po njemu znači Factory u Aprilia RSV4 Factory, prevod na srpski Slip Stream koji je prekrstio u Slip String pa onda i to preveo u samo njemu poznato značenje i slično. Inače, vrhunski poznavalac F1 tračeva i rodbinskih veza. Izvini, ali nije teško biti odličan pored Čede Brkića koji sedi pored tebe u trkačkom kombinezonu u studiju.

Mislim, bez ljutnje! Morao sam!0takoje.gif

Nema ljutnje, 1zdravo.gif

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1190 postova

Go to jail.

Do not pass GO.

Do not collect 200.

Najvise volim kada taj covek, ako ga nisam pomesao sa nekim, pit lane izgovara kao pit line. Pa ni srpski ni engleski. Mislim da nekim izrazima ne treba traziti srpsku varijantu, recimo pit lejnu. Ne znam ko je slusao prenose NFL-a na Areni (vratite mi ESPN). Oni decaci sto komentarisu ocigledno znaju svasta, ali toliko su amerikanizovali svoj jezik da je tesko za podneti. U moto sportu barem imamo dovoljno dugu tradiciju da masu tih prisvojenih termina ne osecamo kao spid bampove. Pardon, lezece policajce.

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Go to jail.

Do not pass GO.

Do not collect 200.

Najvise volim kada taj covek, ako ga nisam pomesao sa nekim, pit lane izgovara kao pit line. Pa ni srpski ni engleski. Mislim da nekim izrazima ne treba traziti srpsku varijantu, recimo pit lejnu. Ne znam ko je slusao prenose NFL-a na Areni (vratite mi ESPN). Oni decaci sto komentarisu ocigledno znaju svasta, ali toliko su amerikanizovali svoj jezik da je tesko za podneti. U moto sportu barem imamo dovoljno dugu tradiciju da masu tih prisvojenih termina ne osecamo kao spid bampove. Pardon, lezece policajce.

I ja hocu da se vrati ESPN :'(

Inache NFL gledam iskljuchivo preko livestream-a sa njihovim komentatorima.

• Drug član, 1190 postova

"Špalir kazna" i gotovo! Sad ću da zovem Ivana Klajna da to negdje pribilježi :).

Ovo mi je poslednji off: Dr. Ivanko ce ti reci da ne mozes tako da koristis imenicu kao pridev i prekinuce ti vezu.

1lol.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja