roga 33 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa magljenjem vizira,u svim uslovima. Da se opravdam,ovo je druga kaciga Dal neko ima resenje,dal moze da se nakaci kao na shoei ali bez pinova neka folija protiv magljenja,ovako je kaciga neupotrebiva,bar meni.. I nije dragon ve AIROH DEVIL! . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Mart 14, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Znam da Biker House prodaje Airoh pa verovatno imaju i pin lock vizire koji ne magle za tvoju kaciZu. Pozovi Mileta na 063-8258-241. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Mart 14, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Imam airoh devil, odlicno vrsi posao onaj sprej protiv magljenja anti fog iz loisa nista ne magli i kad su svi lufteri zatvoreni. Jedino sto se mora naprskati svakih par dana. Ja imam drugi problem, vizir ne magli ali isti taj sprej kad primenim na naocare nista ne pomaze pa mi se one zamagle..probao i alkohol i sapun i uvek mi se zamagle. Za vizir sprej pomaze 100%. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Arakis,zvrcnucu Mileta vec sutra,taman da vidim novu lokaciju radnje! Ivane,hvala,imam sprej,al mora da se sprica svakih par dana,mrka kapa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...