Jump to content

Moto Zajednica

Regler

Recommended Posts

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Na prvoj slici...Nov..Original 14200din...Na drugoj slici zamenski 6300din...Novi...

Na slici dva treba prevezati...

Moja PREPORUKA!!! :aha:

I ja svojevremeno kupio zamenski regler bas od kolege "orlovi" sa foruma, prevezao kontakte, i sve radilo savrseno. Ne odstupa nimalo od originala. A ostalo je i dosta novaca u dzepu. :takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

uzmeš lepo ovaj zamenski, što ti je kolega @orlovi predložio, i nećeš se zajebati. lepo odsečeš priključak sa tvog starog, odsečeš sa ovog zamenskog, i verujem da je boja na boju. lemilicu u šake i termobužir, i bićeš zadovoljan. ništa slađe, nego kad sam nešto odradiš, i još uštediš kintu. :takoje:

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

reko bi, da na jednom džeku ima tri istobojne žice. skoro po pravilu, uvek žute.to su ti tri faze, i one se gađaju sa takođe tri istobojne žice na samom regleru.. druge dve su obično jedna, skoro uvek, crvena i ona je plus, a druga mož da bude zelena, crna, ili crno-zelena, i ona je minus.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Moze link

Imaš na forumu i Josku i Arakisa pa ih kontaktiraj (ako si mene pitao za link). Oni će ti i ugraditi. Ako je ko zlostavljao regler zlostavljao sam ja, prelazio potoke, stavio kamionske sirene i svašta nešto i dalje radi kao švajcarac :takoje:

ps. a i ako ti se desi neki problem imaš kome da se obratiš a po ceni je sličan onom polovnom ;)

• Podržavam 2

• XXX, 474 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS

Moze link

Imaš na forumu i Josku i Arakisa pa ih kontaktiraj (ako si mene pitao za link). Oni će ti i ugraditi. Ako je ko zlostavljao regler zlostavljao sam ja, prelazio potoke, stavio kamionske sirene i svašta nešto i dalje radi kao švajcarac :takoje:

ps. a i ako ti se desi neki problem imaš kome da se obratiš a po ceni je sličan onom polovnom ;)

Takodje preporuka za Joskin regler! :takoje:

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Kakvi originalni regleri, kakvi bakraci....

Joska je svoje reglere sam konstruisao i doveo ih je sada do takvog savrsenstva da su definitivno BOLJI od reglera koji se originalno ugradjuju.

Ja sam imao 2 motora sa njegovim reglerom i oba prodao tako. Oba i dan danas rade kako treba.

Treci motor ima fabricki regler i ima da ga zamenim Joskinim, iako je ispravan. Voltaza je ultra nestabilna, a sa Joskinim reglerom je uvek bilo 14V na prethodnim motorima - bez obzira na broj obrtaja.

• Podržavam 1

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: BMW R1200ST

Kako da dođem do tog Joskinog reglera, nalazim se u Doboju, Republika Srpska a treba mi za Yamahu FZS 600 Fazer 98.g Treba mi Adresa ili telefon, nekakav kontakt. ko zna neka javi, Pozdrav.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja