jigoro cano 234 Napisano Mart 10, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom svi znaju za Mađarske auspuhe . Relatvno dobri i relativno dobre cene : 40 € , OK . Ali , originalni , fabrički auspuh , za ETZ 251 , za 152 € ! E to je i meni nekako mnogo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Mart 10, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan E to je i meni nekako mnogo ! Sto je mnogo,mnogo je...Na mom sam stavio nov fabricki (madjarski) pocetkom septembra i auspuh je odlican...Lepo se cuje,ide bolje,bar ja imam takav utisak,lepo izgleda....i ne verujem da je nesto mnogo bolji taj nemacki....verovatno jeste ali to je nesto malo a skuplji je 4 puta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laza251 20 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Ogar Motocikl: Yamaha XV 500 SE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste preskupo,ali zvuk madjarskog auspuha i originala ne mogu da se porede. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Mart 10, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan Jao ti auspusi, muku mučim sa njima !!! Još ništa nisam odlučio, da li kupovati novi Mađarski ili voziti ovaj ŠUPLJI "REMUS"-APENAC !!! Zvuk mi se uopšte nesviđa, a mislim da mi motor za nijansu slabije vuče, a više troši zbog auspuha, čitao forum o auspusima i totalno me je izludeo !!! Sada baš neznam šta ću sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...