FreeBird 198 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko poseduje ili ima iskustva sa ovim skuterom. Planiram da u skorije vreme dodjem do jednog primerka. Interesuje me kakva su iskustva i da li je vredan tih par. Posto je cena i polovnih izuzetno visoka. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2060 Napisano Mart 12, 2014 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakva je situacija sa modelom od 300ccm, ali SH je vec neko vreme jedan od 5 najprodavanijih skutera (mozda i prvi) u Evropi. To valjda govori dovoljno o tome kakav je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je najprodavaniji...inace sam vlasnik jedne sh150i. Prilicno sam zadovoljan. Za grad je izuzetna ali za malo ozbiljnije voznjice prespora. I jos jedna stvarcica koja mi se kod 150ice ne svodja, sto joj je ram premekan i pri ozbiljnijem obaranju po krivinama se mnogo uvija. Interesuje me da li se tako ponasa i 300ka i kolika je realna potrosnja posto neki kazu da trosi ispod 3 a neki preko 5...:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...