nebojsa887 44 Napisano Novembar 28, 2017 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ovi zimski dani mi ne daju mira,planiram da sredim točkove na mz-u. Glavcine bi peskario i farbao u crnu kako je i sad,zbice nove. Bilo bi dobro kada bi se javio neki majstor koji ume da dovede u pravac točkove. Zadnja felna je kriva,nju planiram novu da uzmem ili neku polovnu dobru. Na krosu sam uspeo da centriram točkove,al tu je to lako bandaz je jako tvrd i nije moguće ukriviti ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano April 27, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao vremena da malo pregledam MZ-a. Uglavnom je sve ok pali radi ide. Podmazao sam lanac,dotegao ga. Stavio malo ulja na onaj filc sto podmazuje breg koji otvara platinsku dugmad. I najvaznije resio sam skakanje skale km sata. To me je izludjivalo,problem je bio u sajli koja je na jednom mestu zapinjala. Cistace na stapovima prednjih vila sam pre par dana zamenio,oni koje sam montirao prosle godine su se bukvalno raspali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano April 27, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
jigoro cano 233 Napisano April 29, 2018 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO ! Fino ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano April 29, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jigoro cano,trudim se da mi motor pristojno izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam se do Sombora,odavno nisam isao na tu stranu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Biker-Boy 5157 Napisano Maj 12, 2018 Hronični Motociklopata, 5127 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: ZX-9R Ninja Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Nebojsa, prelep ti je eMZejac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano Maj 12, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Retkost je u danasnje vreme videti ispravnog mz-a ili jawu. To su davno prevazidjeni motori mada meni to ne smeta nekako sam se pronasao u tome vozim taj motor sa uzivanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Stevanče 6 Napisano Maj 13, 2018 Stevan, 59 postova Lokacija: Bajevac Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan MZ je neprevazidjen motor nemoj tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano Maj 13, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je on,sutra idem da produzim registraciju bas me zanima kakva nas sudbina ceka kad uvedu ove eko norme i katalizatore. Izbacice nas iz saobracaja,ice mz u muzej ☹️ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano Maj 15, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Danas produzena registracija 7450 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano Septembar 20, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo iskoristili lep dan pa voznju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano April 27, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Mz sluzi odlicno,za sad nista ne menjam i ne popravljam. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
zverinjak 396 Napisano Maj 7, 2019 Drug član, 2669 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Udri po kilometrima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 meseci pauze mz upalio kao da je juce vozan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Blizi se lepo vreme za ovu sezonu ce mi trebati nov akumulator i gume bi se mogle zameniti. Letos sam imao malih problema, motor je vruc tesko palio. Isao je odlicno, na leru je imao ujednačen takt ali kada ga ugasim nece da upali. Odnosno upali posle nekoliko kurblanja. Nakon zamene svecice palio je bez problema,nedugo za tim posle par dana vozikanja problem se ponovo javio. Pitanje za iskusne, sta moze biti uzrok delimičnog crkavanja svecice? Svecice nisu potpuno neispravne, motor sa njima radi ali tesko pali vruc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
markovisacki 117 Napisano Februar 24 (promenjeno) Marko, 116 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak, Jawa 559, ČZ 988 Prijavi odgovor kao problematičan Prebogata smesa. To mu dodje kao da vruc motor palis pod saugom. Promenio Februar 24 član markovisacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Biker-Boy 5157 Napisano Februar 24 Hronični Motociklopata, 5127 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: ZX-9R Ninja Prijavi odgovor kao problematičan Moguće i vazdušni filter da je prljav zapušen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
nebojsa887 44 Napisano Februar 24 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu filter, moguce da se zaprljao. Zanimljivo je da sa novom svecicom pali pa prvu kurblu. Problem se javio postepeno, u pocetku sam to primetio kao polu vruc motor da tesko pali. Toplo je, uskoro ga budim iz zimskog sna pa javljam sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
mrle 4574 Napisano Četvrtak u 13:15 nekrunisani kralj moto cigana, 2892 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: Kawasaki ZZR 600 Rat look Prijavi odgovor kao problematičan Stavi Brisk y15 svećicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites