Jump to content

Moto Zajednica

petar_lord

Članovi
  • Broj tema i poruka

    356
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: petar_lord

  1. Aauu scenario kao na filmu mada..,iskreno nisam cuo da se neka trgovina motorima-kolima zavrsila ovako.. eto vidis.. ipak ti se vratio i ostace do kraja,predpostavljam
  2. Od prosle godine je novi put i to novo asvaltiran , ja sam pravio sledeci krug -rutu : 1. Prokuplje - Bojnik -Lebane - Negosavlje (put prema Medvedji) - Lece - Gornji gajtan i onda pocinje novi alvalt sve do Prolom banje. U povratku put za Kursumliju i do Pk . Krug od nekih 80km . Put je zanimljiv sa dosta krivina , uspona i padova sa negde i preko 12% nagiba , tako da najverovatnije ce biti prohodan samo kada nema snega jer mislim da ce se te deonice veoma tesko cistiti..
  3. Ja ga dozivljavam kao srpski golf 2 Magare za drum , ali samo asvalt , sa svim svojim manama i vrlinama zna da lepo sluzi..
  4. Lepotan od motora !! Izgleda da nema ciljnu grupu potrosaca.. steta. lepotan.. Srecna prodaja !
  5. Nisam bio uzivo da vidim ovu kao zver. Gledam sliku i ne kontam sta je ono ispod leve rucice kormana!? Kao neki dodatak prusvucen nekim materijalom..?!
  6. Muske pantalone REVENGER sa postavom (ne skida se) i mekim stitnicima na kukovima i kolenima . Cicak traka na rajfeslusu . Cena 3000,oo Velicina: obim struka 50cm duzina nogavica 120cm
  7. Dal da pitam dal da ne pitam.. sto ova dvojca drze sake na frenda..
  8. Pre pola sata.. 19h , oko 4C izasao sam da protegnem noge malo gradom kad u centru spazim klinca kako se sprema da zajase VFR 800 , stanem pored da je pogledam,upoznam klinca ,razgovor neobavezan od kad je ima, jel je zadovoljan, gde se vozi i itd .. Rastajemo se , polazim ulicom i posle dva tri min cujem joj zvuk i lagano prolazi pored mene.. u tom trenutku auto iz suprutnog smera pravi naglo okretanje u ulici i pravo na motorasa, ovaj uspeva da mu svirne i bezi skroz desno i udara u kosi ivicnjak i prolazi na dvadesetak cm od branika auta i uspeva da ne padne .. Staje posle par metara, staje i auto, covek siri ruke a klinac mu vice “jesi li pijan, jesli li pijan!!” Prilaz mu i odvlacim ga na trotoar da se smiri, hoce da se popne na motor i da ode a ruke mu se tresu , jedva kljuc potrevio.. zadrzavam ga jos malo i klinac odlazi.. eto bahati mamlazi..
  9. Najzanimljiviji trenutci voznje u par minuta sa lepom muzikom i eto prave stvari
  10. Bravo za avanturu. Lepo pises , taman koliko treba ,super fotografije.. Jesi li snimio nesto i pretvorio u film? (izvini mozda nisam ispratio kako treba ali bilo bi lepo i videti deo off road voznje)
  11. Polovina novembra ,pa skoro zadnji lepi dani za voznju , Ajdanovac , Kopaonik ,Prolom banja , sa drugom @Predator016 je uvek lepo voziti
  12. Pa ne znam bas koliko je dobro staviti kameru na vizir.. ja sam to probao na beverliju i nije bilo ok iz razloga sto vizir ima izrazene vibracije, sto od agregata sto zbog neravnina na putu..jedino mozda ako se koristi neka super kamera sa super stabilizacijom.. svakako ima puno varijanti pa kako ko zeli…
  13. Da, znam . Ovo je samo probni snimak da vidim kakav ce kadar -pozicija da bude i koliko ce biti ili ne biti vibracija. Voznja je kroz grad.. Na kameri sam stavio 720p sa 60 f/s . Moze u 4k ali sa 32gb karticom ce se to brzo popuniti.. rekoh vec ovo je sve radi probe i korekcije istih..
  14. Volim i zaninmljivo mi je da zabelezim po neki deo putovanja. Imam neke cheap cameras u nedostatku onih TOP tipa gopro 5,6,7,8,9,10.. Na skuteru je tesko naci neko optimalno mesto za postaviti kameru, probao sam dosta varijanti ali.. Juce sam uzeo onaj grudni pojas nosac kamere i mogu vam reci da sam zadovoljan i da najzad mogu usnimiti po nesto sa putovanja . Evo linka ka snimku .
  15. Na Bevu je bilo voblinga Na majesty takodje.. ali, Jednostavno nema pravila kada ce se javiti, konkretno na majesty se nekad javi na nekom mestu sa istom brzinom, a zatim na istom tom mestu nekog drugog puta nema.. nekad ga ima na 60km, nekad na 80km Izgleda da zavisi od trilion stvari.. vetar, podloga puta, neravnine, i sve ono opisano od pre par postova. Moje misljenje je neko da u 70% zavisi od turbolencija koje stvara vetar i protoka vetra oko motora-skutera.. eto..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja