Jump to content

Moto Zajednica

Nemanja_zem

Članovi
  • Broj tema i poruka

    736
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Nemanja_zem

  1. Može zamena za MTB ili touring bicikl ili noviji mobilni android telefon iz opsega 200-400€ uz moju doplatu naravno.
  2. Cena za Held odelo i Probiker pantalone zajedno 22.000RSD. Cena za Held odelo 20.000RSD. Cena za Pobiker pantalone 5.000RSD.
  3. Registrovao i platio prenos, overa ugovora, kupio patosnice, oprao, nije dirao km, ubacio dečije sedište za slikanje. Rekao bih pošten preprodavac. Mora i on da zaradi nešto
  4. Znaćeš i ti ako kupiš ovo odelo Visok sam 186cm i težak oko 85kg. Pantalone su mi zanijansu kraće nego što bih želeo, jer su na GSXF-u noge prilično savijene u kolenima. Zato sam i kupio one druge duže pantalone. Na nekom putnom enduru ili čoperu/kruzeru bi mi dužina pantalona odgovarala. Jaknu je probao ortak koji je visok 182cm i težak nešto sitno ispod 100kg i bolje mu stoji nego meni. Nadam se da sam ti bar malo pomogao.
  5. Istinu zbori mali čovek
  6. Kolega @Mr. No je kupio čizme. Uzdravlju ih nosio.
  7. Kožne čizme TCX sa Goretex membranom, vodonepropusne. U odličnom stanju, broj 44. Cena 8000RSD. Kožne Probiker pantalone od debele kože, veličina 52 ili L. Imaju vidljiva sitna oštećenja, zainteresovanima šaljem detaljnije slike. Cena 5000RSD. Kožni dvodelni Held kombinezon od jako debele kože. Tvrdi leđni protektor i titanijumski na ramenima. Jakna poseduje zimsku postavu, kao i dupli rajsferšlus, od kojih je jedan za letnje vrele dane. Model je Cosmo. Veličina jakne je 52, pantalona 50. Na pantalonama se oparala jedna vezica za zatezanje na struku, jako lako rešivo. Cena 22000RSD Ništa ne šaljem kurirskim službama, samo lično preuzimanje da bi kupac lepo sve pregledao i video da su posebno čizme i kombinezon u izuzetnom stanju. Proba i besplatna dostava je moguća na teritorijama opština Zemun, Novi Beograd i Voždovac. Kontakt za početak preko poruka i komentara na forumu.
  8. Video sam danas Milanov auto, mislim da vredi te novce i pored svih ulaganja. Ipak ima neku težinu kad čovek ovde oglasi nešto za prodaju, a nije od juče na forumu. Jednom da uvali nekom nešto raščerečili bi ga Osim ako nije administrator ili neko njima blizak
  9. Srećna Nova! Viber grupa postoji, veoma je aktivna. Najviše zbog baljezgarija koje nemaju veze sa motorima. Trenutno broji 49 sadašnjih i bivših vlasnika.
  10. Ne zna se ko je luđi od vas dvojice Tvoj moped bi bio za Pukija pun pogodak, ali problem je što on ne ume da vozi bez vešanja i autopilota na benveju.
  11. Čuj da menjam Japanca za Švabu Nudi veću doplatu, pa će se javiti.
  12. Jesi li nudio RS i doplatu čoveku za onaj Rallye?
  13. Samo ti vozi doktore svog čiraša koji ima zvuk kao Fiat 125p i uživaj
  14. Nekad si vozio pravi auto...
  15. Motor bez mane, što se ne može baš reći za vlasnika. Nema većeg prokletstva za doktora od toga da nemaš visinu za GS-a
  16. Pozdrav, imam slične torbe iz Louis-a. Mislim da je zapremina oko 15L. Javi ukoliko ti odgovaraju takve.
  17. Pa ovo ti je idealan odevni predmet za svinjac, zašto prodaješ?
  18. Jel bi mogao da izmeriš visinu gladijatora od ramenig dela do pojasa? Hvala unapred.
  19. Nemaju S u radnji, probala M i ta joj je taman tako da ništa od trgovine. Srećna prodaja, jakna je odlična.
  20. Hvala, otići će do Barela da proba zbog veličine pa ti javim u toku dana ako je to ok?
  21. Vidi se, javljam se uskoro. Koja je cena?
  22. Jel može neka slika i opis ženske mesh jakne?
  23. Taman se i ja vraćam sa odmora za dve nedelje dok malo podigneš imunitet
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja