cakired87 6 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je motor honda cbr 900rr (929) 2001 godiste. Ispalo mi je jeftino da kupim NGK IMR9C-9H, sad po nekim forumima sam video da stavljaju kolege bikeri i te, ali sam u NGK katalogu video da ide NGK IMR9A-9H. Da li neko moze da mi kaze koja je razlika, i da li cu pogresiti ako stavim prve navedene? Jos sam video da se preporucuju i NGK CR9EHIX-9 ili CR9EHI-9....i tu mi opet nije jasno ovo X ??? Molim kolege koji znaju da mi pomognu, svaki savet, komentar je dobrodosao. Pozdrav svima i hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 3, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ukupno si naveo 4 modela. Stavi od svake po jednu..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cakired87 6 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Bre tebi je smesno...svuda pise razlicito :-D Ja se najvise interesujem za prve navedene, jer su mi ispale mnogo jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da ti odgovorim za ove NGK CR9EHIX-9 (HIX) znaci da su sa iridijumskim vrhom i trebalo bi da su papreno skupe. Ali zato ljudi tvrde da sa njima prelaze i po 50 k bez problema ni da stucnu. Iridijumski vrh dolazi sa vec unapred podesenim zazorom i nebi trebalo da se trosi u radu... Za ostale modele sto si naveo zaista ne znam. Iridijumske sam uzeo za svoj motor pre par dana tako da jos uvek ne mogu da ti prenesem licna iskustva sem da su kostale 5x vise od obicnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ti preporucio da vodis racuna o tim jeftinim NGK, zato sto je bilo dosta kopija na nasem trzistu. Imao sam stare NGK, nisam ih menjao 3-4 sezone, stavim nove, na prolece probiju 3 komada. Vratim stare da probam, motor radi kako treba (naravno nisu bile dobre), odem i kupim Denso svecice i motor je radio kao sat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cakired87 6 Napisano Mart 4, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na odgovorima. Znam za ove HIX i dosta su skupe. One prve sto sam naveo su kod nas 100€, a ja imam opciju preko drugara da ih uzmem iz Nemacke za 40€. Inace sam na par foruma video da su stavljali njih na 929. Sad sam sludjen :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 6, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Moj ti jesavet da staviš one koje pišu u manuelu za tvoj motor. Pusti šta stavljaju drugi. Tvoj izbor je samo da li iridijum ili obične. Bar ja tako radim. Uzeo sam iste koje su preporučene u manuelu samo što su iridijumske. Nije svejedno koja je toplotna moć svećica koje stavljaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cakired87 6 Napisano Mart 8, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su zeleli da pomognu. Uzeo sam svecice. Pozz svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 17, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Pa koje si uzeo? I zašto si se odlučio baš da te? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Mart 17, 2014 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Najtacniji je manuel proizvodjece svecica. Manuel proizvodjaca motora je bajat zbog vremena koje je proslo od tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cakired87 6 Napisano Mart 27, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 929 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se, nisam bio prisutan desetak dana, uzeo na kraju NGK IMR9C-9H i platio ih veoma jeftino, a inace kod nas takve kostaju oko 25e u Luisu i jace, sto je neverovatno Svecice su extra, cak i stare koje su skinute su odlicne. Lepo pali, lepo radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5575 Napisano Januar 10, 2019 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jes stara tema , al mozda se javi kolega . isto sad i mene interesuje , po user manualu kod mene ide ngk imr 9a-9h , ili denso iuh 27d ... komad svecice je samo 3.300 din , pa da vidim , ima li neke alternative ili moram da zunem jos zelenu za svece ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5575 Napisano Januar 10, 2019 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan kako si narucivao sa ovog sajta ? pa ta cena im je i ovde , oko 3300 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 11, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima za 20 evra komad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...