Svaler 1990 Napisano Mart 3, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Понеке информације о овом моделу, да ли лична искуства, може и "чуо сам". Млађи буразер има такав, само 125, луд мотор али јако низак, мали. Конкретно овај модел нисам видео на огласима на нашем тржишту, а видим има их у "европи", суседној нам Хрватској? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Mart 3, 2014 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Orion 250 koliko sam vidjao po oglasima je ono sto se kod nas prodaje (ili se prodavalo) kao Sprint Apollo, imas temu o njemu na forumu: Tekst koji želiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Apollo je samo jedan od modela koje pravi fabrika Oriion. Orion inace uglavnom pravi samo kros/supermoto motore pa je i to jedna od pozitivnih stvari. Cuo sam da su uglavnom ok mada ne znam kakvi su zbog delova jer kod nas ih nikad nije zvanično bilo. Sprint uglavnom uvozi losije motore tako da se ne bih oslanjao toliko na iskustva sa njihovim modelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...