SHOKLA 1751 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan @ PaunX: Sin mi se zove Dejan, a ja vozim TAXI. :-D @ CAJA: Za pola sata bi poludeo, ne bi znao sta ces sa sobom, kao i sa motorom na kome je ram lomljen, pa varen, pa poliran, pa promenjene plastike, pa je uz sve to jos i najsporija 1000-ka... :-P @ Maximus1: Nema potrebe da se tim tonom obracas decku, tim pre sto je do sada vozio puno motora, osim Yamahe 125 Enduro za koju ne zna da li moze u blokadu, a uz sve to su, iako ima tek 17 god, plavci uspeli da ga startuju svega nekoliko puta. Znaci da je veoma odgovoran, snalazljiv i perspektivan... A i kiselo ti grozdje, posto vozis 600-ku, a ne 1000-ku kao PaunX. PS. Ja ovo moje motorce necu vise ni registrovati, selim se u Lazarevac, a dozvolu cu prodati na Limundu... 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ PaunX: Sin mi se zove Dejan, a ja vozim TAXI. :-D @ CAJA: Za pola sata bi poludeo, ne bi znao sta ces sa sobom, kao i sa motorom na kome je ram lomljen, pa varen, pa poliran, pa promenjene plastike, pa je uz sve to jos i najsporija 1000-ka... :-P @ Maximus1: Nema potrebe da se tim tonom obracas decku, tim pre sto je do sada vozio puno motora, osim Yamahe 125 Enduro za koju ne zna da li moze u blokadu, a uz sve to su, iako ima tek 17 god, plavci uspeli da ga startuju svega nekoliko puta. Znaci da je veoma odgovoran, snalazljiv i perspektivan... A i kiselo ti grozdje, posto vozis 600-ku, a ne 1000-ku kao PaunX. PS. Ja ovo moje motorce necu vise ni registrovati, selim se u Lazarevac, a dozvolu cu prodati na Limundu... Ha, ha, ha......e stvarno si kralj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moze u blokadu hahahahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Paune sto me nisi zvao danas,ocekivao sam poziv da dodjem da te oderem sa suzom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 26, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Paune sto me nisi zvao danas,ocekivao sam poziv da dodjem da te oderem sa suzom... Decko ima 17 godina!!!Nedaj boze sutra da osvane tema u crnoj hronici..... ne bi ti bilo svejedno!!!!! Manite se toga!Lepo smo se sprdali i na tome neka ostane!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Paune sto me nisi zvao danas,ocekivao sam poziv da dodjem da te oderem sa suzom... Brt bio sam danas sa Milosem gledao neki XJ550 za burazera pa sam posle nesto radio.Zvacu te. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Paune sto me nisi zvao danas,ocekivao sam poziv da dodjem da te oderem sa suzom... Decko ima 17 godina!!!Nedaj boze sutra da osvane tema u crnoj hronici..... ne bi ti bilo svejedno!!!!! Manite se toga!Lepo smo se sprdali i na tome neka ostane!! To je pravac jedan o 1km.Tu prodju 3 auta dnemno.Da ga osurim samo na 400 metara i to je to.Da zadovoljim dusu i da bude R1 il nijedan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ni 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam jos jedna motor.Mozda uzmem XJ550,a mozda i fzr600.Videcu,al nesto cu jos slabije uzeti.R1 se uterava u garazu i retko voziti za sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 26, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Paune sto me nisi zvao danas,ocekivao sam poziv da dodjem da te oderem sa suzom... Decko ima 17 godina!!!Nedaj boze sutra da osvane tema u crnoj hronici..... ne bi ti bilo svejedno!!!!! Manite se toga!Lepo smo se sprdali i na tome neka ostane!! Piso sam sa razlogom pre 3 stranice moje iskustvo. Bas zbog ovoga.... Cekamo vesti, nazalost, ako stvarno stoji iza svega ovoga sto pise, dajem mu oko godinu dana... Samo sam realan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam jos jedna motor.Mozda uzmem XJ550,a mozda i fzr600.Videcu,al nesto cu jos slabije uzeti.R1 se uterava u garazu i retko voziti za sada Ufff...ala neko ima para ... moram i ja jos nesto uzeti kad vec klinci imaju po 2-3 motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimam jos jedna motor.Mozda uzmem XJ550,a mozda i fzr600.Videcu,al nesto cu jos slabije uzeti.R1 se uterava u garazu i retko voziti za sada Ufff...ala neko ima para ... moram i ja jos nesto uzeti kad vec klinci imaju po 2-3 motora Radi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije R1 ide u sobu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 26, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan On sa 17 godina ima dva motora a ja sa 27 god jos ovaj nisam otplatio! Ima se,moze se,ribice loze se Manite se trkanja...... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Paune ti stvarno izgleda nisi pod vinklu....svi smo mi imali po 17 godina ali takav kao ti se jednom radja.. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On sa 17 godina ima dva motora a ja sa 27 god jos ovaj nisam otplatio! Ima se,moze se,ribice loze se Manite se trkanja...... Da si i ti u mladosti brao visnje, kao neki, do sada bismo dolazili kod tebe na vozikanje po privatnoj stazi, i svi bismo ti bili drugari... Ovako te gledamo podozrivo, dok ne otplatis motor, da ti slucajno ne padne na pamet da trazis na zajam... :lol: PS. Kada sde sastavite vas dvojica, dolazite na moj nivo... Sto po godinama zbirno, a i on tako lood, a ti u besparici... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan a kolko moze da razvije taj r1? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan 200 iz mesta,300 kad je pista cista..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ocekivao sam od pauna odg.al nema veze,to bi znacilo da je ipak r1 brzi nego 954? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan a kolko moze da razvije taj r1? :nanana: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Red bi bio i da zavrsavamo sa ovom temom.Njih 2300 je videlo ovo,bas dosta za razliku od nekih drugih tema.Ja sam se u ovoj temi cisto zajebavao.Kakva trka sa R1 zajebi.To sto imam 17 nemora da znaci da nemam mozak.Znam ja da razmisljam,ali znam i da se zajebavam.Opet ako mislite da sam bio ozbiljan celo vreme onda nzm sta da vam kazem.Tu je R1,ali necemo da pokusavamo koliko moze da ide.Do 140 plafon.Najvise sa njom 190 i to na velikom pravcu gde nije bilo kola i tako tih stvarcica koje mogu da budu rizicne.Mohikanac brt salio sam se kakva trka.Nema u Lazarevcu takvog pravca nigde i opet zajebi jos trku.A R1 je bolji od 954 R1 hara CBR954! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 26, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan On sa 17 godina ima dva motora a ja sa 27 god jos ovaj nisam otplatio! Ima se,moze se,ribice loze se Manite se trkanja...... Da si i ti u mladosti brao visnje, kao neki, do sada bismo dolazili kod tebe na vozikanje po privatnoj stazi, i svi bismo ti bili drugari... Ovako te gledamo podozrivo, dok ne otplatis motor, da ti slucajno ne padne na pamet da trazis na zajam... :lol: PS. Kada sde sastavite vas dvojica, dolazite na moj nivo... Sto po godinama zbirno, a i on tako lood, a ti u besparici... ima tu istine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 27, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uaaaaa trol ljudi uaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Februar 27, 2014 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 27, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan R1 hara CBR954! R1 hara a CBR954 Yamahu ŠAMARA 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...