Marko011 2457 Napisano Februar 20, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan u koliko toliko dobrom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam ih prosle godine, bila je mozda jedna ili dve koje su u ok stanju, sa minimalno ulaganja tj. moze da se vozi odmah i te su prodate. Sve ostale a koliko vidim i trenutno sve na oglasu od ulaganja imaju bar gume + ono sto se ne vidi na slikama. 954 je super motor samo su sad vec dosta iskoriscene, dosta presle, cifra od 50-70.000km na njima nije retka pojava. Dosta njih je i odvaljeno od zivota pa sredjivano, valjda zato sto je to dosta mali motor a brz pa bum tras malo Ako gledas za sebe bices kao slon na njoj jer ja jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 20, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan voziću se noću sa njim, niko me neče videti taj 954 mi je jedan od najlepših R-ova, smršaću ako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Februar 20, 2014 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Ivanjici jedan u dosta dobrom stanju. Znam da su gume nove i da nema ulaganja nikakvih. Oklopi nisu farbani koliko znam i ima karbon (pravi) preko dekla i dela rama koji je oko rezervoara. Ima sitnu oderotinu na jednom deklu koliko se secam. Kad bi video vozaca bilo bi ti jasno i zbog cega. Malo je nizeg rasta i nespretan. Drmala ga valjda kriza srednjih godina pa kupio motor Mislim da za poslednje 3 godine nije presao vise od 2000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 20, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan muljaz ako može info na PP bio bi zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Taj iz Ivanjice mi zvuci fino, preko preporuke je uvek najbolje Spakovaces se na 954, ne moras ni da smrsas nego kad stanes pored njega a i kad budes na njemu... ma videces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 20, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan probao sam 954, nekako je najprijatniji od R-ova, tvoja bivša aprilija je brutalna za moj stomak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ma preteruju italijani, polozaj je bio kao da sedis na raketi 954 super motor, prelazi mnogo, ako nadjes neki da je dobar uzimaj pogotovo sto su im sad pale cene dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan 063/335-450 Ivan Prodavao je perfektan 954 do skoro, medjutim slabo ko se javljao i odustao od prodaje. Trebalo bi da pogledas.. Na NBG je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Februar 21, 2014 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 069 309 44 53 Djule ,drugar, mislim da prodaje 954. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13954 Napisano Februar 26, 2014 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan da neces mozda ipak 600rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Mart 30, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Ivanjica je otpala jer potencijalni prodavac nije imao namere da proda motor idemo dalje........... Kolege iz Obranovca............ http://www.polovniau...honda_cbr954rr/ jel to isti motor kao od prošle godine, samo sa sitnim izmenama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veske 43 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Vtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan jeste,to je taj motor.Odlican je,perfektno stanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Sve u faabrickom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Sve u faabrickom stanju jel to Musina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 1, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Sve u faabrickom stanju bio da gledam pre dve godine, nije baš sve u fabričkom stanju, stavi sliku i sa leve strane nosači prednje maske su vareni, španer je bio glasan, i još neke sitnice, ništa alarmantno...............ali nismo mogli da se dogovorimo oko cene, navodno kupljen kod nas, proverio, nije..........ali ok,.......................pošalji mi na PP koliko ga sada ceni...............pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Sve u faabrickom stanju bio da gledam pre dve godine, nije baš sve u fabričkom stanju, stavi sliku i sa leve strane nosači prednje maske su vareni, španer je bio glasan, i još neke sitnice, ništa alarmantno...............ali nismo mogli da se dogovorimo oko cene, navodno kupljen kod nas, proverio, nije..........ali ok,.......................pošalji mi na PP koliko ga sada ceni...............pozdrav Farban sigurno nije nijedan deo na motoru,nosac je varen zato sto je neko iz obesti na moto-susretu u Apatinu namerno otkinuo ogledalo.Neznam na koje sitnice mislis?Stavljen je novi lanac i lancanici.Motor je pre par godina kupljen u Subotici,vlasnik je bio neki policajac. Evo i leva strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Sve u faabrickom stanju jel to Musina? Ne nije,njegova je bila zuta i ostala je u Somboru,samo vlasnika promenila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 2, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan kažem, ništa značajno za motor 10+ godina,..................kada sam bio sa drugarom imao je dve ili tri fleke, git.............. pošalji ponudu na pp sa kontaktom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano April 2, 2014 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Marko, Marko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 2, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Eh, Marko, Marko.... heheh uz obavezu da čika Rajko proveri regler Rajko sad sam ti u komšiluku, mora neko da te budi vikendom kad je kućni red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Mare, moja preporuka za Obrenovacku 954. Motor je u izuzetnom stanju. Ja je stalno gledam, mnogo mi se svidja. Cenu ne bi komentarisao. Uglavnom, moj ti je predlog da 13.og dodjes u Obrenovac na tradicionalno osvestavanje motora i druzenje, i pogledas je uzivo. ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...