nash 488 Napisano Februar 18, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Potrebne su mi gume koje se stavljaju izmedju karburatora i filtera za vazduh za Suzuki GSXR 750 1992god (vodeno hladjenje)! Na gumi pise: 13881-17EO Da li neko zna gde mogu da porucim? Ako je moguce, hteo bih nove a ako ne, moze i stare ali da su cele... na slikama se vidi u cemu je problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajlag 0 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozes li samo da ih izmjeris mislim da ih ja imam, cu da te castim ako ti budu ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niki-85 0 Napisano Mart 17, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Bogatic Motocikl: Suzuki rg 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nove ako hoces je tesko naci a i skupe su strasno mada ni polovne nisu lose ako se nadju da su u dobrom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvicak 7 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 30 postova Motocikl: YAMAHA FJ1100 Prijavi odgovor kao problematičan imam pozovi me 064/018-55-63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...