Fruskogor@c 19 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim ljubiteljima dvotockasa!!!!!!!!!! ja sam vukasin iz rume i veliki sam zaljubljenik u off road i motocross voznju!!!!!!! vozim caletovu hondu cr 125r. ima nas vise u ekipi i cesto oremo po fruskoj gori i na motocross stazi u JASKU. staza je inace odlicna ali je prava steta sto se vise ne odrzavaju trke. vikendom cesto treniraju i pravi takmicari sale stankovic,gajic,radanov te je pravi praznik za oci gledati ih na delu. veliki pozz za sve a posebno igora,dula i vlajka iz NS! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao fruskogorac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Mene vise niko nece naterati na Fruska gora Off-road Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cao druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]IMENJAČE[/glow] ;D ;D ;D ;D Dobrodošao u BJB. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Vule! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Mene vise niko nece naterati na Fruska gora Off-road Malo je teska za upravljanje pretpostavljam ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Mene vise niko nece naterati na Fruska gora Off-road Malo je teska za upravljanje pretpostavljam ??? Lalajko je tezak za upravljanje ;D ;D ;D Dobrodosao Fruskogorac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Januar 30, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Mene vise niko nece naterati na Fruska gora Off-road zao mi je sto imas losa iskustva sa off road-a,ali uy jedan laksi terenac bi brzo promenio misljenje. mi uglavnom vozimo 125-ice cvaje jer su one najokretnije,ali dule se savrseno snalazi sa xr 600!!!!!!! ako volis mirnije varijante na iriskom vencu ima restoran sa dobrom klopom i picem i debelom ladovinom(naravno leti). tu se obicno nalazimo sa novosadjanima i ladimo masine!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 30, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Mene vise niko nece naterati na Fruska gora Off-road zao mi je sto imas losa iskustva sa off road-a,ali uy jedan laksi terenac bi brzo promenio misljenje. mi uglavnom vozimo 125-ice cvaje jer su one najokretnije,ali dule se savrseno snalazi sa xr 600!!!!!!! ako volis mirnije varijante na iriskom vencu ima restoran sa dobrom klopom i picem i debelom ladovinom(naravno leti). tu se obicno nalazimo sa novosadjanima i ladimo masine!!!!!!! e,sada si ga dirnuo u zicu ;D A taman je na dijeti :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ... na iriskom vencu ima restoran sa dobrom klopom i picem i debelom ladovinom(naravno leti). tu se obicno nalazimo sa novosadjanima i ladimo masine!!!!!!! koji je to restoran ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Prodjoh Pajerom Frusku goru uzduz i popreko, ako nekom treba ideja za stazu i slicno, javite se ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan restoran se zove ARENA i ljudi stvarno znaju svoj posao!!! a lalajko ako bude vozio pravi off road nece mu trebati djeta!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Januar 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan a lalajko ako bude vozio pravi off road nece mu trebati djeta!!! Jbt, kad si to vec nasao?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav fruskogorac i nadam se da cu doci da vas posmatram kkao vozite off na stazi jer je cvaje stvarno treba terati....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz doesen1!!!!!!!!! evo par slicica da vidis kako to otprilike izgleda na terenu. danas sam bio na stazi ali nazalost samo kao posmatrac,jer sam pre 2 nedelje nabijo koleno pa sad nema vozanja.a bas steta jer je yz 250f bio razlog okupljanja!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Februar 4, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Jos slika, jos slika :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Shesti i evo jos par slika!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 7, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Je li ovo tvoja Honda na zadnjoj slici? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...