donmarkoni® 268 Napisano Februar 15, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Marko, imam 37 godina i pre dve godine sam igrom slučaja prvi put seo na motor u svojstvu vozača. Od tada ne silazim s' motora. Ove "zime" nisam vozio samo 5 dana. Prvi motor mi je bio Beverly 200 i prešao sam oko 11000km na njemu od aprila 2012 do oktobra 2013 bez padanja. Od dužih vožnji imam put do Đerdapa i nazad. Tada sam uzeo Dominatora. Posle tri dana sam pao, suljao se po putu, odrao koleno, ustao, otišao da proverim jel sve u redu sa motorom, pa onda da sredim sebe. Nadam se da mi to daje zvanje bajkera. U međuvremenu sam prešao oko 4000km sa Dominatorom, ali nisam imao priliku za dužu vožnju, sem do Novog Sada. Eto, toliko od mene, matorog novajlije. Nadam se da ćemo se sresti u vožnji. Sigurnu vožnju vam želim! Živeli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, uvek sam cenio ljude koji voze i kada drugi ne voze npr. nikad nisam shvatao ljude koji voze samo 3-4 meseca u godini. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Februar 15, 2014 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Marko, imam 37 godina i pre dve godine sam igrom slučaja prvi put seo na motor u svojstvu vozača. Od tada ne silazim s' motora. Ove "zime" nisam vozio samo 5 dana. Prvi motor mi je bio Beverly 200 i prešao sam oko 11000km na njemu od aprila 2012 do oktobra 2013 bez padanja. Od dužih vožnji imam put do Đerdapa i nazad. Tada sam uzeo Dominatora. Posle tri dana sam pao, suljao se po putu, odrao koleno, ustao, otišao da proverim jel sve u redu sa motorom, pa onda da sredim sebe. Nadam se da mi to daje zvanje bajkera. U međuvremenu sam prešao oko 4000km sa Dominatorom, ali nisam imao priliku za dužu vožnju, sem do Novog Sada. Eto, toliko od mene, matorog novajlije. Nadam se da ćemo se sresti u vožnji. Sigurnu vožnju vam želim! Živeli! dobro dosao a inace da bi postao bajker moras jednom pasti jednom ostati bez goriva na putu i jednom voziti po pravoj kisi dobar pocetak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Februar 15, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Februar 15, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, uvek sam cenio ljude koji voze i kada drugi ne voze npr. nikad nisam shvatao ljude koji voze samo 3-4 meseca u godini. Hvala, hvala! Dobro je da sam našao mesto gde me ne gledaju kao ludaka. dobro dosao a inace da bi postao bajker moras jednom pasti jednom ostati bez goriva na putu i jednom voziti po pravoj kisi dobar pocetak Hvala na dobrodošlici! Napredujem, još samo bez goriva da ostanem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xj550 7 Napisano Februar 15, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro doso, i dodaj tu kad te izda akumulator da te guraju da upalis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Februar 15, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Hvala! dobro doso, i dodaj tu kad te izda akumulator da te guraju da upalis. Hvala! Haha, to će biti zeznuta situacija... Čuo sam da su jednocilindraši nezgodni za paljenje na gurku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Castrol 2 Napisano Februar 28, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 28, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Pao, gurao da upali, ostao par puta na isparenjima i cesto na rezervi, mokre mi gace bile kakav je pljusak padao tako da te pozdravlja pravi bajker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 28, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je samo da sedis na njemu i nogama guras a ne da si pored i guras jer ako povuce odes i ti i motor..i obavezno u drugu ubaci nikako ne u prvoj, bice ti lakse probaj nekada i da zaboravis kill switch pa da guras 5 minuta srce na grlo da ti izadje i onda se setis pa stavis na ON i upali iz prve..ovo cisto kad te izda akumulator da si spreman. Kisu ces docekati sigurno, vec si pao a i rezervu pa na pumpu da dodjes sa suvim tankom i nesto sto podseca na ostatke goriva u tanku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Mart 1, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Pozdrav kolega! :-) Dobrodosao! Pao, gurao da upali, ostao par puta na isparenjima i cesto na rezervi, mokre mi gace bile kakav je pljusak padao tako da te pozdravlja pravi bajker Bitno je samo da sedis na njemu i nogama guras a ne da si pored i guras jer ako povuce odes i ti i motor..i obavezno u drugu ubaci nikako ne u prvoj, bice ti lakse probaj nekada i da zaboravis kill switch pa da guras 5 minuta srce na grlo da ti izadje i onda se setis pa stavis na ON i upali iz prve..ovo cisto kad te izda akumulator da si spreman. Kisu ces docekati sigurno, vec si pao a i rezervu pa na pumpu da dodjes sa suvim tankom i nesto sto podseca na ostatke goriva u tanku Hvala za savet oko paljenja, ne trebao mi, ali sigurno hoće. :-) Pokisao sam više puta, a i gaće su mi bile mokre par puta. :-) Ako se računa, gurao sam auto i uskakao unutra pokušavajući da upalim, a nisam dao kontakt. ;-) Pozdrav! Sent from my HTC One using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AgustaRider 10 Napisano Mart 1, 2014 U prolazu, 61 postova Motocikl: Gsxr 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 14, 2014 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drugarski pozdrav za velikog coveka i pravog bajkera. Danas igrom slucaja ostadoh bez goriva malo posle Aerodroma na autoputu. Staje motor i prilazi mi covek i pita sta je bilo, rekoh bio sam na rezervi izgleda mi ostadoh bez corbe. Zamolim ga da ode do Zmaja da mi natoci par litara i dam mu 500 kinti koje sam imao u džepu. Posle 20-ak minuta vraća se čovek, daje mi dve flase sa 3 litre goriva. Sipam, motor pali,on mi vraća pare, ja u čudu, rekoh platio si gorivo uzmi kintu, a on odbija da uzme pare. Obećao sam mu da ga bar častim nekim pivom i pljeskom. Druže još jednom ti skidam kapu, a meni ostaje samo da se nekom na putu odužim kada mu bude bilo potrebno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Mart 14, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan @VuleTigar Uvek za prijatelje bajkere... Ipak smo mi posebna sorta... A što se novca tiče, imaš sreće što te nisam nagovorio da ti još dam da imaš za usput. Vozimo se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 629 Napisano April 22, 2014 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega i da predjes mnogo kilometara bez novih padova! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...