maksimovic v2 5 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan Izbusio sa bio gumu, i odneo je kod vulkanizera da okrpi to. Guma drzi dobro samo me interesuje koliko je bezbedno to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 11, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Izbusio sa bio gumu, i odneo je kod vulkanizera da okrpi to. Guma drzi dobro samo me interesuje koliko je bezbedno to ? nishta joj neche faliti, navozah se sa chepovanom gumom... ako te bash frka idi opali fleku i teraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Proslu sezonu vozio sa cepovanom zadnjom oko 7000 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 11, 2014 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne nosi kod vulkanizera,kupi u auto prodavnici ili kod bolje snabdevenih kineza komplet za 200-300 dinara alat i 5 cepove ili posebno cepove kad ih potrosis pa cepuj sam ,isplatise vec za 1 cep, a ja teram vec zadnjih 10 godina maltene stalno sa cepovima i samo mi je jednom cep malo popustio i polako pustalopored,vulkanizer hteo da mi stavi siri cep-i to postoji,ali moses svoj da gurnes unutra pa da stavis drugi na isto mesto,ako ni to ne pomogne,uzmes penu i samo malo recimo jednu petinu pene sunes i ona zacepi rupu.to moze i u svaku rupu koja je mala -izduvas skoro celu gumu sunes malo pene u onda posle naduvas ,cela pena sluzi i da bi naduvala tocak ali ako si pored kompresora ili rucne pumpe dovoljno je samo malo pene da zatvori rupu a posle samo doduvas i penu mozes koristiti vise puta-isti sistem i za auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Vozi i ne brini, nismo to mi izmislili, vec strucnjaci koji stoje iza toga znanjem i zvanjem. Jednom je u voznji drugar nabusio gumu koja je odmah ispustila, u blizini je covek orao njivu traktorom. Nasli smo u sanducetu holsraf(kliping) za metal, zavili ga u gumu traktorom napumpali i to je tako islo do kraja sezone. Nije za pohvalu, ali. . . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru, znaci nije opasno , koliko sam skontao...guma moze jos da gura od prosle je godine ni 10000 nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Februar 11, 2014 (promenjeno) Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan U Germaniji je čepovanje zabranjeno kod vulkanizara iako se prodaju setovi za ličnu upotrebu odnosno pomoć na putu. Vozio sam auto gumu čepovanu jednom bez problema ali uvek sam udarao beleg a i ubuduće ću bez obzira na dobro iskustvo sa čepom. Tokom guranja raznoraznih uvlakača čepova može doći do presecanja niti vezivnog sloja što gotovo uvek uzrokuje popuštanje na tom mestu u obliku klobuka ili zadebljanja najčešće. Moto guma je još tanja od autamobilske i sami tim čepovanje problematičnije mada imam set stalno u koferu ali je to za prvu pomoć. Na lični izbor. Promenio Februar 12, 2014 član đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
begec 96 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: begeč Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan ako cep ne pusta,samo vatra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve bi ja to pohapsio, sve te sto voze cepovane gume, starije motore od 2,5 godine, starije od 30 godina, kacigama koje je jednom udario bumbar a narocito one sto slusaju rock. Nek se napravi mesta za one sto velikim brzinama voze po gradu, voze na tocak, sa svojim novim motorima naravno u fila papucama. Kako neko rece, reko sam da necu da pisem ali morao sam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 12, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan drug, kad budem zaradjivao kao i bilo ko u toj nemachkoj onda chu da vozim nove gume i kad mi se probushi ima da je frknem u smeche i stavim drugu novu gumu. dotad, preshao sam oko 12.000km sa chepovanom gumom da ni u jednoj sekundi nisam imao problem zbog tog istog chepa. vishe me brine shta che biti kad naletim na neki od kratera u ovom bunaru zhelja od zemlje nego dal che mi chep popustiti. kao shto rekoh ako ga je bash frka neka udari fleku, jer i sa flekovanom gumom sam preshao tu negde...10.000km da se nisam ni zamislio.. inache vozim na polovnim gumama i nishta im ne fali... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...