Djole Rs 294 Napisano Februar 7, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Curi mi ulje na onom staklenom prozorcet-srafcetu gde se gleda nivo ulja! Jel zna neko sta mogu da uradim i gde ima da se nadje neko drugo? Evo slike: jpg images Da napomenem,motor je rotax 122!\ I jel moze da se odsrafi? Promenio Februar 7, 2014 član Djole Rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj da izvuces ostatke tog staklenceta, dobro ocisti acetonom ili brake cleanerom, nek ti izrezu negde od pleksiglasa pa uguraj i zalepi super lepkom, ja sam imao isti problem uradio sam to mada i dalje malo curka -.- ako nista, usrafi neki sraf i zalij tecnim metalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 7, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Curi mi ulje na onom staklenom prozorcet-srafcetu gde se gleda nivo ulja! Jel zna neko sta mogu da uradim i gde ima da se nadje neko drugo? Evo slike: jpg images Da napomenem,motor je rotax 122!\ I jel moze da se odsrafi? Skini tu deklu i pogledaj dali ima neki o ring ili semering unutra,sigurno posoji nesto iza tog prozorceta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan open source screen capture Probacu samo da zamenim ovu gumicu,pa cemo videti sta dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 8, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadji gumicu koju ulje ne razgradjuje (mislim da su to silikonske) ako nisi siguran potopi je u nekoj posudi u malo ulja da odstoji pa pogledaj dali se ne rastapa, otpusta crnilo ili se razvlaci i pre montiranja dobro ocisti kanal/sic na dekli gde ona dolazi jer ako ima taloga ili neke prljavstine nece mozi dobro da nalegne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je slilikonska,cekam da stigne,otisao stric do grada pa sam mu rekao da kupi! Sta mislite o tome da stavim na navoju onaj kao konac i onu crvenu mast za dihtunge valjda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Pod br 1 to nije mast nego diht masa(silikon, kako je ko vec zove). Drugo nemoj molim te crvenu, nego uzmi saratoga ili victor reinz crne boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je napukao sraf,sada idem do sreugara da mi napravi novi pa javljam sta sam uradio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 8, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobro napravi sraf i uzmes novu gumicu probaj bez mazanja bilo cega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da cu bez mazanja,ja sam ga pitao jel moze tako nesto da napravi,on je rekao da nema problema cak ce da bude bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti strugar napreavi od providne plastike onda ok a ako ne neka ti u sredini toga ureze navoj , m 5 recimo , za proveru nivoa ulja , kao kod starijih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 8, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zavrsni produkt: screenshot tool windows 7 print screen windows 7 screen shot Namerno sam mu rekao da stavi ovaj deo siri gde se srafi srafcigerom,zato sto se stari dosta izlizao tu. Kostalo me je svega 500din. Ako nekom treba moze da se odradi i da mu posaljem,nije mi cilj da zaradim nego da pomognem kolegama! Namestio na motor,sipao ulje i otisao u kratku voznjicu! Ni kapka ulja nije iscurela E sad idem na zasluzeno pivo,i da nesto prezalogajim! Promenio Februar 8, 2014 član Djole Rs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 9, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zavrsni produkt: screenshot tool windows 7 print screen windows 7 screen shot Namerno sam mu rekao da stavi ovaj deo siri gde se srafi srafcigerom,zato sto se stari dosta izlizao tu. Kostalo me je svega 500din. Ako nekom treba moze da se odradi i da mu posaljem,nije mi cilj da zaradim nego da pomognem kolegama! Namestio na motor,sipao ulje i otisao u kratku voznjicu! Ni kapka ulja nije iscurela E sad idem na zasluzeno pivo,i da nesto prezalogajim! PUŠKA! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 10, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako nekom treba da se odradi nesto,rado cu pomoci. Ja planiram da mu odnesem da mi napravi i ona dva srafa na istoj dekli, gde se sipa ulje i za kvacilo cini mi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 10, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ako nekom treba da se odradi nesto,rado cu pomoci. Ja planiram da mu odnesem da mi napravi i ona dva srafa na istoj dekli, gde se sipa ulje i za kvacilo cini mi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Februar 15, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel je ovaj rs kupljen u cicevcu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 15, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jel je ovaj rs kupljen u cicevcu ? Da, Kupio sam ga od Nikole Stupara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
belacr6 7 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 65 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlican motor prepoznao sam ga po nalepnici na rezervaru..inace kako te sluzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 16, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ovaj problem sa ovim staklencetom,i sa migavcima,ostalo je odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 27, 2014 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Odneo sam da mi napravi i sraf gde se sipuje ulje, jer majstori nemaju odgovarajuci alat pa onda srafciger i cekic u ruke i udri! free photo hosting screenshot software for windows Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...