Jump to content

Moto Zajednica

Honda nsr 125r

Recommended Posts

• Bad Boy, 169 postova
  • Motocikl: Zx6r

:D, Duze vidim kad upalim motor pojavi se ulje na auspuhu i baca pomalo, sta to moze da bude????

Se ti zezas ili si ozbiljan? :lol: :lol: Vozis 2t motor,ili ti smesa nevalja,ili ne sipas dobro ulje pa ne moze da ga sagori... :nanana:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Honda nsr 125r

:D, Duze vidim kad upalim motor pojavi se ulje na auspuhu i baca pomalo, sta to moze da bude????

Se ti zezas ili si ozbiljan? :lol: :lol: Vozis 2t motor,ili ti smesa nevalja,ili ne sipas dobro ulje pa ne moze da ga sagori... :nanana:

Pa dobro je ulje ipone 2t ????

• Svrati ponekad, 136 postova
  • Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125

to je 2t masina mora po malo,ako je bas izrazeno onda iskljuci pumpu sa karba i crevo ubacis u bocu od ulja da se pumpa sama podmazuje a ti sam napravi smesu benzina i ulja ja naprimer sipam 2%ulja,tako sam ja uradio i pomoglo je sada ne dimi i bolje povlaci :-)

• U prolazu, 11 postova

to je 2t masina mora po malo,ako je bas izrazeno onda iskljuci pumpu sa karba i crevo ubacis u bocu od ulja da se pumpa sama podmazuje a ti sam napravi smesu benzina i ulja ja naprimer sipam 2%ulja,tako sam ja uradio i pomoglo je sada ne dimi i bolje povlaci :-)

Mani nije tolko, malo nego nzm morao sam da se raspitam :DD Usvakom slucaju Hvala :D

• Drug član, 2780 postova
  • Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000

Samo goni, sve je to OK! :D Mora cvaja malo da prlja! :D Da vidis kako prlja belu opremu kad peglas, a turbulencija vraca kapljice od ulja ka tebi! :nanana::moto3:

• Ludi kompjuteraš, 729 postova
  • Motocikl: Honda CBR250R 2011

Koristi bardahl kgr injection 2t ulje, definitivno najkvalitetnije sinteticko ulje. 2dcl na 10 litara, ili 2% i nema dimljenja uopste kad se zagreje masina i nista nece da ti kapa i prska..mada i dalje ces imati kapljice na obuci a ako imas zenu onda ce ti posle svakog pranja pokazivati nogavice kako se i dalje vide neke nevidljive tackice1nanana.gif

• U prolazu, 11 postova

Koristi bardahl kgr injection 2t ulje, definitivno najkvalitetnije sinteticko ulje. 2dcl na 10 litara, ili 2% i nema dimljenja uopste kad se zagreje masina i nista nece da ti kapa i prska..mada i dalje ces imati kapljice na obuci a ako imas zenu onda ce ti posle svakog pranja pokazivati nogavice kako se i dalje vide neke nevidljive tackice1nanana.gif

Hahahaha... hvala ti za ovo, al zenu jos nemam :D

• U prolazu, 11 postova

Samo goni, sve je to OK! :D Mora cvaja malo da prlja! :D Da vidis kako prlja belu opremu kad peglas, a turbulencija vraca kapljice od ulja ka tebi! :nanana::moto3:

Ok ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja