TYSON 20 Napisano Februar 9, 2014 U prolazu, 36 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW S1000XR,BMW R1200GS,BMW R80RT,HUSQVARNA TE450 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura. Bio pre dve godine.jedino mogu da ti preporucim da svatis u Andoru jer ti je blizu a ko zna kada ce te put naneti ponovo na tu stranu. Ja licno sam samo za putovanje motorom pa ma kako daleko bilo. Takodje unapred odredjujem da li mi je tura za razgledanje i posetu znamenitostima, tura za dostizanje nekog cilja ( a to mi je bio cilj u Portugalu CABO DA ROCA)ili tura za brzu voznju gde je fokus na peglanju po ceo dan. Ali sto ljudi sto cudi i svako terba da putuje onako kako mu najvise odgovara. Ako te nesto od tehnickih detalja interesuje pitaj tu sam da pomognem koliko mogu na osnovu mog iskustva. Pozdrav. PEDAL TO THE METAL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura. Bio pre dve godine.jedino mogu da ti preporucim da svatis u Andoru jer ti je blizu a ko zna kada ce te put naneti ponovo na tu stranu. Ja licno sam samo za putovanje motorom pa ma kako daleko bilo. Takodje unapred odredjujem da li mi je tura za razgledanje i posetu znamenitostima, tura za dostizanje nekog cilja ( a to mi je bio cilj u Portugalu CABO DA ROCA)ili tura za brzu voznju gde je fokus na peglanju po ceo dan. Ali sto ljudi sto cudi i svako terba da putuje onako kako mu najvise odgovara. Ako te nesto od tehnickih detalja interesuje pitaj tu sam da pomognem koliko mogu na osnovu mog iskustva. Pozdrav. PEDAL TO THE METAL Hvala druze. Sigurno ce trebati pomoc ako bog da da se ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vencel 7 Napisano Februar 10, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bled Motocikl: BMW 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Odlična fura ima šta da se vidi . Prošao pre tri godina nešto fotki ima ovde http://www.motosvet....mg.php?cid=2908 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Februar 10, 2014 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se i meni svidja. Razmisljam o ovom poduhvatu. Gledao sam i koliko kosta brod iz IT, ali onda nema voznje duz obale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I DA NECU AVIONOM KAMIONOM PRIKOLICOM NI VOZOM Samo motor i dobro drustvo. PS. NI BRODOM NI HELIHOPTEROM NI BUSOM NI KONJSKOM ZAPREGOM TRAKTOROM KOMBAJNOM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbar 3 Napisano Februar 10, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HONDA TRANSALP xl600v Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno smisljeno ali malo dana, mnogo peglanja a premalo razgledanja. Voznja-krevet, voznja-krevet. Neznam da li imas iskustva sa dugim putovanjima, verovatno imas, ali ti ces treci dan biti mrtav! I meni je glupa ideja ici tamo avionom ili kako god vec, nista ne moze da se meri sa samim putovanjem do tamo, a i 100 evra po danu za rentiranje je po meni previse. Kako god, ti ne mozes da sprzis benzina i putarina za 100 evra dnevno sa svojim motorom ako peglas 300-400km dnevno, znaci kostalo bi te mnogo vise avion-rentiranje nego ovako. Druze nadji jos par dana i puno srece i dobrog provoda!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahhahaha kralju a mozda vozom? Mislim, samo predlazem Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaki predlog koji procitam mi se svidja, samo treba odluciti koji je najbolji ili koji je najoptimalniji da zadovolji putnika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Februar 12, 2014 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ja voz. Nije to dobro resenje jer su ukinuli neke direktne linije... Uglavnom jeste laksa varijanta, ali ovde ne radi. Shvatam da Vasa nece drugim prevoznim sredstvima, ali razmatramo opcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Salim se ja malo Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Salio se ti ili ne. Nemaju ljudi lovu za takav put ili nemaju vremene ali mogu makar da pisu i ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2867 Napisano Februar 12, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2775 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Vaso u pravu si, kinta + vreme za put = mali broj nas to može da uklopi a da bi voleli da to odvozamo to stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom_kg 149 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: V-STROM 650 2006 , YAMAHA SUPER TENERE xtz1200 , XZT 750 SUPERTENERE Prijavi odgovor kao problematičan Da ti kazem ja nesto brate napaceni , kad nesto resim , moze referendum da izglasa drugacije , ja ne menjam odluku. AKO JE COVEK RESIO DA IDE , NEK MU JE SRECAN PUT !!! Ja iz mog iskustva mislim da to nije velika kilometraza pogotovu ako ides sam (a najgore je ici sam), to od 300-500km dnevo nije mnogo za coveka samog na motoru . Ja prelazim sa zenom i natovareni kao brod , tu kilometrazu dnevno. Sve u svemu da si ziv i zdrav i da se lepo provedes na svom putu !!! :care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Februar 12, 2014 Teoreticar, 338 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Da te i ja podrzim!Kupio si motor da ga vozis a ne da ga stedis pa gume pa trt pa mrt...Ja ti predlazem da ti grunes sto vise kma po danu da lepo i temeljno obidjes Portugal, pa kuci, mozda plus Spanija ali i tu ce biti malo dana!A treba ostaviti nesto za dogodine pa neka to bude Azurna obala!Najbolje bi bilo da sad odvojis jedno 2 meseca pa da u to ubacis i malo Alpa pa kad si vec tu i malo Provansu ustvari celu Francusku Spaniju iPortugal!Ja volim da obidjem mesto gde idem ali ne i sva mesta kroz koja prolazim!Ucices u frku sa vremenom pa nista neces obici temeljno! Lepo pretresi ceo Portugal da znas da si video sve! Ovo ti je preporuka jednog teoreticara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična fura ima šta da se vidi . Prošao pre tri godina nešto fotki ima ovde http://www.motosvet....mg.php?cid=2908 Za koliko dana si to sve obisao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vencel 7 Napisano Mart 3, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bled Motocikl: BMW 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prošao u 18 dana Stari link za fotke ne radi evo novi http://www.motosvet....e.php?id=119484 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prelepo hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti nesto pomogne http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45977-hakuna-matata-tura-u-nastavcima/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hoze,kada će nastavak putopisa...opet me golica ta tura...Vaso šta si odlučio...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Jun 8, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Doso pre nedlju dana iz Maroka i Portugalije.Moj predlog je ne voziti auto putevima i obavazno voziti preko Pirineja i Alpa.Ruta Marselj Perpinjon Barcelona Almeria prava smaracina nista dosadnije nisam vozio.Andora ovavezno .Zaragoz Tuluz.Lion Grenobal,Grenobal Aosta obavezno normalno auto stradom Nacionale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Decembar 1, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je na kraju pala ta voznja,nesto slicno planiram za 2016,zato i pitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...