sstruja 115 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je pored našminkanih i utegnutih, dorađenih starih modela u raznim klasama motocikala predstavila i jedan potpuni novitet! Naime, reč je o njenoj Star familiji za 2008 godinu u kojoj je pored postojećih modela predstavila potpuno novu zvezdu! Tako su starija braća Royal Star, Road Star, V-Star, Stratoliner, Roadliner i Warrior dobili mlađeg, možemo ga slobodno nazvati buntovnikom sa razlogom: Raider Star - motor o kome se sanja Kompletan tekst o ovom motoru: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_content&task=view&id=159&Itemid=38 Chopper ili Kruzer? Lepotan ili Zver? Motor za ukras ili voznju? Motor za badass ili sminkere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 28, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmmm....meni nekako više "leži" dragstar serija. Nekako mi livene felne ne pašu za kruzere pa to ti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo prava perverzija.Jedino mi se ne svidja ova "rupa" iznad desnog cilindra, izgledao bi mnogo ozbiljnije bez nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dosta podseca na HD Rocket ali sigurno da je kvalitetnije tako da ulazi na moj spisak zelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jako lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 28, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lijep. Podsjeca na ENa ;D. Da, bas volim tu Yankee liniju copera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 28, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep!Ima odlicnu liniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Januar 28, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lijep. Podsjeca na ENa ;D. Da, bas volim tu Yankee liniju copera. coper je jedno a kruzer je nesto drugo ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan perverzija kako je dobar. Eh da mi je jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 29, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh , extra je... ubedljivo najlepsi serijski custom . Iako je uobicajeno da se ovakvi motocikli dodatno personalizuju i preradjuju , ovaj je toliko lep da ja tu nista ne bih dir'o ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boxer 18 Napisano Februar 1, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Trebace im dosta vremena da dostignu slavu starih modela napr. Yamaha XV1100 Virago. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...