Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 27, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prijatelj ima ovaj motor. Motor je imao pad na deklu gde se nalazi magnet sa namotajima i izgleda su namotaji osteceni.Tacnije motor ne puni kako treba tj skoro uopste. Ako neko ima informaciju gde nabaviti nove namotaje ili da zna nekoga ko bi mogao da namota nove namotaje neka mi ostavi informaciju. Unapred zahvalan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 27, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Moj vikler to resava bez problema.Uradio je gomilu namotaja bez reklamacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 27, 2014 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Ako su osteceni samo namotaji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 27, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja shvatio magnet nema ostecenja.A izgleda da je vec neko petljao oko tih namotaja pa se mozda i negde otkacila zica i sad ne puni kako treba,odnosno da je od udarca jednostavno pukla negde. Konkretno ostavi mi broj telefona pa da vidimo sta dalje,mislim na broj od majstora naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan premotavanje namotaja 50eu barem je tolika cena tu gde sam ja radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 27, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ko god je radio i bio zadovoljan neka ostavi ovde informacije odnosno kontakte ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 167 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Pre bilo kakve intervencije treba premeriti napon iz alternatora, mozda je to u redu. Moj drugar sa R-6 je imao istu havariju i namenjao se namotaja i reglera. Dekla je ispravljena i zavarena, medjutim nije vracena kako treba i namotaji nisu bili u osi sa magnetom i naravno slabo je punio. Zamenjena je dekla i sve je bilo O.k. Treba se obratiti strucnjaku, a i ovde na forumu ima tema koje pitanje punjenja obradjuju do tancina. Ako neznate da premerite alternator, javi na PP, objasnicu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...