lencuga 14432 Napisano Januar 26, 2014 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša (touch pad) Potpuno funkcionalna bežična qwerty tastatura. Kompatibilna sa svim operativnim sistemima. Domet 10-15 metara, kao i sve slične periferije. Poseduje touch-pad (kao laptop). Touch-pad radi i sa klikom i sa dvoklikom (kao i svaki laptop, ponovo). Postoje i posebna dugmad za funkciju levog i desnog klika (vidi se lepo na slikama). Koristi Litijum jonsku bateriju koja se puni sa kablom koji dobijate. Baterija jako dugo traju jer tastatura ima opciju samoisključivanja. Poseduje skladište za usb receiver (pozadi ispod poklopca). Vrlo funkcionalna, vrlo praktična, za dnevnu sobu i HTPC (home theatre PC), za prezentacije, za sve ! Dimenzije oko 150 x 100 x 16mm cena 2300 din Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša - touchpad - BLUETOOTH Bežična MINI TASTATURA sa funkcijom miša - BLUETOOTH model Potpuno funkcionalna bluetooth qwerty tastatura. Kompatibilna sa svim operativnim sistemima i sa mobilnim telefonima (iPhone, Android). Poseduje i touch pad koji se ponasa kao na svakom laptopu. Ima klik i dvoklik. Poseduje internu li-ion bateriju koja se puni sa micro usb kablom (dobija se uz tastaturu). Baterija jako dugo traje jer tastatura ima opciju samoisključivanja. Poseduje on/off prekidač, usb priključak. Vrlo funkcionalna, vrlo praktična, za dnevnu sobu i HTPC (home theatre PC), za prezentacije, za sve ! Poseduje i diskretno osvetljavanje tastature koja omogucava koriscenje u mraku. Dimenzije oko 160mm x 67mm x 12mm Tastatura radi preko bluetooth -a. Dakle nema RF risiver već vaš kompjuter mora biti opremljen sa bluetooth interfejsom. cena 3000 din Kompatibilna sa svim operativnim sistemima. Na Android mobilni / mini PC / tablet se moze prikljuciti sa OTG kablom Domet 10-15 metara, kao i sve slične periferije. Postoji dugme u gornjem levom uglu koje služi za prebacivanje iz moda u mod, miš/tastatura. Kad je u modu miš, CELA površina se koristi kao touch pad ! ! ! Fantastičan komfor korišćenja! Kad je u modu tastatura, pri dodirivanju tastature (kucanju teksta) ona VIBRIRA kao smartfon ! ! ! Odlična opcija! Podržava multi touch za Windows8 Koristi Litijum jonsku bateriju koja se puni sa kablom koji dobijate (micro usb). Baterija jako dugo traju jer tastatura ima opciju samoisključivanja. Dobija se naravno i mini risiver i krpica za brisanje. Vrlo funkcionalna, vrlo praktična, za dnevnu sobu i HTPC (home theatre PC), za prezentacije, za sve ! Dimenzije oko 140 x 90 x 11mm (debljina na najdebljem delu) cena 2000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2607 Napisano Januar 26, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ćeš ti meni sve pare uzeti ove zime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14432 Napisano Januar 26, 2014 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Posto si stalna musterija za tebe moze na 12 rata bez kamate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2607 Napisano Januar 26, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Aj čućemo se, samo malo da se raspitam o tim tastaturama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14432 Napisano Januar 27, 2014 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Treci model prodat, prvi na razmatranju, ostao je samo drugi u ponudi za sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 29, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam srećni kupac prve tastature. Kad se pogleda cena gadgeta, on i jeste i nije skup. Za te novce ima korektnih setova tastatura + miš. Međutim, ono gde ovakva spravica briljira je njena upotrebljivost. Meni je trebalo oko pola sata na poslu i pola sata kod kuće da se naviknem. Na poslu sam uglavnom radio sa prezentacijama i nešto surfovanja na netu. Kod kuće je bilo gledanje multimedije, filmova i muzike, surfovanje, čak sam probao i neku igricu... Tasteri na tastaturi su dovoljno veliki da se lepo kuca, mada, na žalost, zbog malo poremećenog položaja pojedinih tastera, ja, koji inače slepo kucam, sam morao da gledam u tastaturu tokom kucanja. Nekome se neće dopasti što se čuje klikćući zvuk tokom kucanja, meni lično ne smeta. Takođe, tastatura manje/više udobno leži u rukama, s tim što je plastika na poleđini glatka pa postoji bojazan da će da sklizne. Touchpad je mali i desni njegov deo služi za skrolovanje, pa malčice smara kada treba 4-5 gestova prstom da bi se prešlo preko ekrana po dijagonali. Srećom, postoji funkcijski taster kojim se brzina touchpada uveća, na uštrb preciznosti. Ja sam našao neku zlatnu sredinu. Takođe, postoji mogućnost da se touchpad ugasi, mada se nalazi na poziciji na kojoj ne smeta u radu. Tasteri za play/pause, stop, forward/backward rade bez problema, kao i "strelice" i ok dugme. Malo mi je trebalo da se naviknem da su mi iznad a ne desno od tastature. Tasteri vertikalno poređani sa obe strane touchpada imaju već predefinisane funkcije. Žao mi je npr. što ne mogu media dugme da podesim da mi otvori program koji želim umesto Windows Media Playera... I poslednje, autonomija i domet: s obzirom da je spravica kod mene jedan dan, nisam uspeo da je iscedim. Video sam da za napajanje koristi 800mah Li-ion bateriju, i primetio sam da relativno brzo ulazi u standby režim (nekoliko minuta, možda i manje) tako da verujem da je štedljiva. Da bi izašli iz standby režima, dovoljno je da jednom nešto pritisnete i spravica će ponovo biti aktivna. Inače, meni je USB hub na nekih 4-5 metara od mesta gde inače sedim, i nisam doživeo nikakav problem sa dometom, sve je radilo tečno. Sve u svemu, ja sam zadovoljan upotrebljivošću ove spravice. Za relativno kratko vreme se čovek navikne i uživa u komforu, gde nema potrebe da sa sobom u krevet ili na fotelju nosi tastaturu i miša. Takođe, moram da pohvalim kolegu lenčugu na izuzetno korektnom odnosu tokom trgovine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14432 Napisano Januar 29, 2014 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan hvala na iscrpnom komentaru uredjaja uvek je zadovoljsvo saradjivati sa kolegama sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...