NIKOLA 1 1010 Napisano Januar 25, 2014 MK Obrenovac, 587 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da postavim oglas za drugara Pedju ( Monksan ) koji je nas clan ali nema dovoljno poruka da bi okacio oglas. Resio je da predje na nesto vece i jace pa iz tog razloga je njegov motor u oglasima. Na prodaju je Kawasaki ZR-7S, 2003god, presao 22500km. Motor je izuzetno ocuvan. U septembru je zamenjeno ulje u kocnicama, i stavljena nova zadnja guma. Lanac i lancanici su u super stanju. Uz motor daje i originalni auspuh koji se isto montira na opruge, tako da zamena traje dva minuta. Namesten je i dodatni vizir, kao i uticnica na volanu. Stavljen je i merac temperature ulja u motoru. Motor je doteran iz amerike pre 6 godina, kada ga je i kupio. na satu je imao 5600km. Motor ide sa nosacem kofera bez kofera. Zamenjeno je i zadnje pancir crevo za kocnice, i stavljene su nove svecice. U motoru se nalazi i fabricki alat i poseduje i centralni stender. Cena: 2700e Tel: 0648251803 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1753 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran da si sve napisao kako treba. Proveri jos jednom oglas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran da si sve napisao kako treba. Proveri jos jednom oglas. pa kada je izostavio nesto .,,sto ti nenapisa sta je to.......... cena je tu telefon isto ,godiste i opis ,,,,,,,ne vidim sta je izostavljeno ,,,,,,po meni veoma kompletan oglas,,,,, i lep primerak cini mi se bar na slikama ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1753 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni napisao da je izostavio, vec sam posumnjao da je nesto pogresno napisano u oglasu. I, pitanje je upuceno prodavcu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 867 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 880 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas siguran da si sve napisao kako treba. Proveri jos jednom oglas. pa kada je izostavio nesto .,,sto ti nenapisa sta je to.......... cena je tu telefon isto ,godiste i opis ,,,,,,,ne vidim sta je izostavljeno ,,,,,,po meni veoma kompletan oglas,,,,, i lep primerak cini mi se bar na slikama ..... Cak i lepsi uzivo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni napisao da je izostavio, vec sam posumnjao da je nesto pogresno napisano u oglasu. I, pitanje je upuceno prodavcu. napisi onda sta je oglasivac pogresno napisao ,.......kako ti kazes,,,,,,,aj prosvetli i njega i mene a mozda i ostale na forumu koji ce procitati ovaj oglas.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Januar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je pitanje da li je kilometraža u Mph, ili km ??!! To malo menja sliku oglasa, ali i ne baš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Januar 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je pitanje da li je kilometraža u Mph, ili km ??!! To malo menja sliku oglasa, ali i ne baš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7949 Napisano Januar 26, 2014 Drug član, 2480 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1010 Napisano Januar 27, 2014 MK Obrenovac, 587 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Brzinomer pokazuje i u miljama i u kilometrima, a predjeni put u miljama. Na satu je sada 13950mph ili 22450km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1010 Napisano Februar 4, 2014 MK Obrenovac, 587 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze i za 2600e ali sa fabrickim auspuhom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...