GrayFire 3 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Ja sam Djole, iz Beograda sam i imam 27 godina... Odmah na pocetku bi mi trebala pomoc Do sada sam vozio neke skutercice od 50cc od drugara, ali sve to sitno (nisam vozio motor), pa mi treba vasa preporuka sta da uzmem za pocetak, a i da nije mnogo para Iz razgovora sa ljudima koji vec voze vece motore, dosta njih mi je reklo da uzmem manju kubikazu da ucim, a o5 dosta njih mi je reklo da moze da se krene sa 500 - 600 kubika... Za sada mi je interesantan kinez QM200GY - B(A) , ali nisam mnogo informisan... Hvala unapred i drago mi je da sam ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 23, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan dobrodoshao! sve shta te zanima o tom motoru chesh nachi ovde http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65806-qingqi-qm200gy-b-qm200gy-ba-qm125gy-bsprint-pulser/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...