nash 488 Napisano Januar 23, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih plocu za kofer, monokey sistem je u pitanju. Kofer na koji treba da se montira je Kappa K48... ponude ovde ili na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 24, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan jel ploca od zlata kad je niko ne prodaje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 24, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovo : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/30315-noseca-ploca-za-kofer-prodajem/page__p__540216__fromsearch__1#entry540216 Nisam je prodao, imam je još, samo bi trebalo da je nađem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja plasticne, kineske, monokey sistem, Cena 600 din. komad. Kvalitet iznenadjujuce dobar. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 25, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam na PP ponudu za Givi plocu, tako da za sada moze LOCK. hvala svima na ponudama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...