Biker Q 1652 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li na forumu ima (veujem da ima) ljudi koji se razumeju u ovu materiju. Hteo bi da prodam ovaj radio aparat i vec sam postavio na limundu ali mozda je pametnije (citaj moze bolje da se proda) na nekom drugom sajtu (mozda je nekom iz stare Juge zanimljivija ova masina od 60 godina... Ako neko ima bilo kakav koristan komentar neka se javi bilo o aparatu bilo o ceni prodaji itd, komentare "baci to u kontejner" me trazim... Tip "Kopaonik" 54-6, Radio industrija Nikola Tesla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Na Limundu već imaš jednu ponudu. Ako misliš da vredi više, to je već druga stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 22, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Cene su diskutabilne, jer teško da će takav radio neko da kupi da bi ga slušao. Ostaju samo dve vrste ljudi koji bi to kupili - kolekcionari i oni koji bi uzeli takav radio za dekoraciju neke sobe, lokala . . . Ovde kod mene na buvljaku redovno viđam da ih donose, al se to slabo prodaje za cenu koju prodavci zacepe ( svi samo pominju da to vredi puno para kolekcionarima - a kolekcionara nigde ) . Prodaju se samo oni koji su baš jeftini . Moj ti je savet da lepo ulickaš taj radio, pa ga staviš negde u svom stanu - kao dekoraciju . Više će ti tako vredeti nego što možeš dobiti novca za njega. A i šteta ga je baciti u kontejner ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Imam sličan, ovakav Viđao sam ih po limundu za 30-50€, zavisi koliko je nekome žurba da ih makne. Realna vrjednost kolekcionarima je mala, jer je u pitanju masovno proizvođen radio aparat, po tuđoj licnenci čini mi se, pa ni tehnički nije bio ništa posebno, a skoro svaka ga je kuća tada imala. Tako da će se dopasti jedino jugonostalgičarima i ljudima koji skupljaju te aparate, ali ne po nekim nenormalnim cjenama. Vjerujem da je 50€ za neko orginalno, funkcionalno stanje dobra cjena za taj radio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...