Alexa90 11550 Napisano Januar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Savršen poklon za 8.mart, rođendan, godišnjicu... Biser je u školjci, vadi se iz konzerve pa se zatim otvara školjka i umeće se u privezak koji se otvara. Dimenzija bisera je od 70-78 mm Dok se školjka ne otvori ne zna se boja bisera (ima 5 boja). CENA: 1.500 dinara Za sve detalje imate PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 27, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sa "pravim biserom "1500 dinara... ja sad ocekujem neku cifru od 1500 evra.. ,jel i biserima toliko pala cena???ili je to tako od uvek? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 27, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Provalili su foru, da ako uzmu skoljku i ubace u nju zrno peska, skoljka napravi biser. Verujem da je narusen osnov ekonomije ponuda-potraznja i onda je biserima pala cena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodaje neko štence tih skoljki imam negde stari akvarijum, da razvijem biznis?... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 28, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I meni bilo neverovatno dok nisam izguglao ovo: http://www.zlatara.net/srp/saveti/?conid=344 Obratite paznju na treci red u poslednjem pasusu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 30, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar to prodaje, ja sam samo oglasio ovde. Facebook stranica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Januar 30, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pa onda je ovo oglas za berzu. Takva su pravila foruma, zar ne? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...