burger 0 Napisano Januar 17, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, neko duze vreme sam na forumu, ali obzirom da nisam imao motor nesto nisam imao potrebu ni da pisem. Sada sam se kompletirao pa da se prijavim. Vremenom cemo se upoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 18, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ipak mislim da se mi vec dobro znamo.... Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burger 0 Napisano Januar 18, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jageru. sledeci put kad dodjes moramo da napravimo krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 20, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 22.februara sam kuci. Taman da vise napokon vidim motor koji mi je stigao u garazu nedavno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burger 0 Napisano Januar 22, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Subotica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Čak sam jedan dan i otišao do Branka nadajući se da je motor tamo kad ono cvrc. A taj februarski vikend se može desiti da ću ja biti u Sarajevu obzirom da će Aleksa ići tamo na turnir. E sad ako bude hteo da ide sam, onda sam tu i vozamo se. Ali nemoj da se ne javiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...