Dejan Nešković 801 Napisano Januar 17, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo. S obzirom da sam uz novi motor dobio i set kofera, vreme je da stari kofer pokušam da prodam. U pitanju je Kappa K48, zapremine, pretpostavićete, 48 litara, sa monokey sistemom kačenja. Kupljen je na pola prošle sezone u MotoLandu, za 10k dinara. Kofer je sa mnom prošao koju hiljadu kilometara, nikada nije pao niti bio opterećen preko propisanog maksimuma. U kofer staju dve kacige ukoliko je jedna L a jedna M veličine školjke ili manje. Dve L Scorpion kacige ne staju. Ima na sebi ogrebotinice od normalne upotrebe, skidanja/stavljanja, nošenja, uparkiravanja... Nemam ploču za njega, kupljen je bez iste, pošto sam na motoru već imao nosač kofera. Imam naslon za suvozača, on je plaćen neke 2-3000 dinara. Ima oba ključa. Ovakav nov, sa naslonom i dalje možete kupiti u MotoLandu za 13000 dinara (imaju ih još na stanju). Kod mene ga imate za 80 EUR. Pa, ako je neko zainteresovan, moji telefoni: 064/22-71-609 065/22-71-609 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam plocu za taj kofer... 15e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 19, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Za slucaj da je neko zainteresovan, a nema dovoljno novaca, naravno da je cena podlozna korekciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 23, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je prodat meni! Imam jednu primedbu: ja sam Dejanu na PP ponudio jednu cenu za kofer bez naslona za suvozaca i on je tu cenu prihvatio. Medjutim, dogovor nije ispostovan do kraja jer je Dejan poslao i naslon za suvozaca . tako da VELIKO hvala Dejanu :takoje: 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...