skuteras 73 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Od skora sam vlasnik Stroma 2007god. zapravo kupio sam ga na kraju sezone, tako da ga nisam posteno ni vozio, sem na deda-mrazijadi u Decembru. Morao sam skoro da ga preparkiram sa jednog mesta na drugo, kad ne lezi vraze ne rade mu svetla , pozicija radi ali duga i kratka svetla ne. Pocnem da diram konektore ovamo onamo nista, iz ocaja iskljucim killswitch na trenutak bljesnuse farovi. Uhvatim ceo prekidac onako na kormanu ga pomerim na silu, bikvalno pola milimetra proradise farovi, da bi se naravno i na najmanji pokret ponovo ugaisili. Da li je vec neko imao ovaj problem, nadam se da je do neke konekcije i da nista nije crklo, kakve veze ima killswitch sa farovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 17, 2014 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nema killswitch ali ima veze sa kućištem gde je i taster za paljenje. Kod starijih modela tu je bio i preklopnik za svetla a kod tebe su tu prespojeni kablovi od svetala. Otvori i pregledaj, po potrebi zalemi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Na stromu napajenje farova je vezano sa killswch iz razloga što strom nema prekidač za svetla. Neverujem da je neki kvar vidi sa nekim ko je vičan elektronici da proveri kontakte i sam sklip desne ručice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ovaj čika sa pola lica ja smo pisali u isto vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na brzom odgovoru, i nadao sam se da ce cika sa pola lica da vidi temu . Rasklopicu da vidim nadam se da je neka glupost ako ne uspem da resim rajko zovem te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 17, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sa da je na Stromu ova problematika rasprostranjena i mislim da sam o tome nesto citao, o resenju mislim. Ako se ne varam u problemu su bili konektori koji su se grejali i "goreli" unutar spojeva. Sad cu da probam da nadjem nesto o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Januar 17, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo procitaj malo ovo ako ti engleski nije problem... http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=878141 a ovo za "zicare" da naprave neka poboljsanja... http://www.easternbeaver.com/Main/Bike_Specific/VStrom/vstrom.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan To se desava na svim motociklima koje neko kupi, a ne vodi na neku klopu ili pice.... Cika Rajko to moze da potvrdi. Takvi najcesce dolaze u servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Januar 17, 2014 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ima nesto o toj temi na V-Strom.hr forumu, kvar moze biti u glavnom konektoru ispod plastike kod lijevog prednjeg zmigavca. Taj konektor ima gumenu zastitu, treba je skloniti, rastaviti spoj i vidjeti da li je neki kontakt los i druga stvar gdje moze biti kvar su kontakti u prekidacu startera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo pise na na V-Strom.hr forumu u vezi problema sa svjetlima: Nema samo kratkih svjetala veliki konektor ispod lijeve bočne obloge. U njemu je najdeblja žica bijelo-crna i to je žica kratkih svjetala, koja je stalno po naponom i njen spoj najčešće oksidira i stvara probleme Nema rasvjete cijelog prednjeg kraja i/ili ne rade instrumenti ponovno konektor ispod lijeve bočne obloge Nema svjetala uopće, ali rade duga svjetla na prekidaču za blicanje žuti konektor s stražnje strane hladnjaka, na plastičnoj oblozi, krajnji lijevi. Jedan od konektora oksidira i stvara problem Nema svjetala, motor ne starta problem je u istrošenim kontaktima prekidača na desnoj strani upravljača Nema svjetla, sve ostalo ok opet problem u prekidaču na desnoj strani upravljača i/ili crnom konektoru na stražnjoj strani obloge hladnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Nije ta guma ispod levog migavca, definitivno je na desnoj ručici. Ako sutra stignem rasturiću killswitch da vidim šta se desilo unutra. A što se tiče tog pića, ja sam zvao al ti nikad nemaš vremena, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 17, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A da promenis nick, ne prepoznaje te motor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha moguće, mada i predhodni se nije slagao sa nickom al je besprekorno radio. Ne mogu da menjam nick sam dobio od naše koleginice klinceze pa mi je jako drag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 9, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Februar 10, 2014 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ocisti te kontakte i probaj,ako imas neki kontakt sprej jos bolje,nemoj samo WD40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zeko, e kad se sve to očisti i razradi farovi farovi bi trebalo da rade. TRansalp nije imao toliko elektronike al je sve radilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Konkretan problem je vezan za kontakt koji se vidi na drugoj slici, sa onaj sa dva ispupčenja. Postoji opruga koja gura taj kontakt na gore a ona se zaglavila, kad se razradila sad radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panca77 0 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde mogu da kupim dizne za v storm 1000 . hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 3, 2015 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Poazdrav, kod mene neki gremlini izgleda! Pre par dana na voznji pocela da prekidaju kratka svetla, lrasklopio prekidac za paljenje ocistio kontakte bili malo zeleni.... proradilo. E sad nestalo svetla totalno cak ne dolazi struja ni do prekidaca. Sinoc sam sve razbusao ali nisam uspeo doci do kontakata ispod leve plastike. Nisam siguran dali se misli na onaj veliki dzek u gumenom kucistu ili na one ispod rezervoara do kojih je tesko doci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 3, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pregledaj taj veliki džek ispod leve plastike ali mislim da moraš da skineš rezervoar i kućište filtera za vazduh - ispod njega je taj konektor, prvi sa desne strane. Pregledaj konektor, eventualno poveži drugom žicom ulaz - izlaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...