RAJA 186 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Juce 16.01.2014 u Backoj Palanci sahranjen je nas prijatelj i brat Laza Danilov-MA/O/TORAC.Preminuo je od posledica pada sa motora u blizini celareva.Kako je doslo do pada,neznam.Neka su ti brate siroki nebeski putevi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 17, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam planirao da postavim temu. Ispratili smo na vecni pocinak naseg Lakija, coveka velikog srca, dobre duse, iskrenog drugara, i jednog od najstarijih bajkera u nasem kraju. Zvao me u ponedeljak da me obavesti da organizuje moto druzenje koje je planirao za veceras (petak 17.01.) jer je zeleo da se okupimo, druzimo, zezamo, a okupio nas sve juce na groblju :'( .Tuga. Vozio je zadnjih godina Yamahu FJ 1200 i sa njom je zavrsio svoju karijeru. Laki, neka su Ti siroki putevi Nebeski, pocivaj u miru brate nas! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Bez reči sam! Neka mu je večna slava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 17, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Au,divan čovek....upoznali smo ga kada je od Dode kupio Yamahu pre dosta godina. Laki, počivaj u miru i neka su ti široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 17, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Januar 18, 2014 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E,moj Laki,zadnjih dana od kako sam saznao da si nas napustio ne mogu da se saberem. Ni na sahranu nisam mogao da ti dodjem,ne mogu da svarim da si kupio taj motor od mene. Nisam mogao da pogledam tvojoj porodici u oci. Znam da je glupo,odrasli smo ljudi,ali... Budi i tamo negde srecan i neka te svi vole kao sto su te voleli ovde. Laka ti crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 18, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Neka je coveku laka crna zemlja.Kako je nastradao,niko nista ne govori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Blaga leva krivina, a Laki je produzio i od mesta silaska sa asfalta do mesta na kom je lezao ima 100-120m. Kako-zasto niko ne zna, da li su se dva automobila obilazila iduci mu u susret, da li mu je pozlilo tog momenta, da li mu bilo sta zasmetalo mislim da ce ostati tajna. Bio je pri sebi, prevezen u bolnicu gde je operisan i u toku noci umro . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E,moj Laki,zadnjih dana od kako sam saznao da si nas napustio ne mogu da se saberem. Ni na sahranu nisam mogao da ti dodjem,ne mogu da svarim da si kupio taj motor od mene. Nisam mogao da pogledam tvojoj porodici u oci. Znam da je glupo,odrasli smo ljudi,ali... Budi i tamo negde srecan i neka te svi vole kao sto su te voleli ovde. Laka ti crna zemlja. Druze, znaj da je uzivao u svakom kilometru na tom motoru a za sledeci je govorio da ce biti Hayabusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...