revolution 51 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od predloga gde otici sa motorom u zezanje kad budemo na beloj sengenskoj listi. Najpoznatija trka motorcikala u svetu, ali i jedan od najludjih susreta motorciklista, traje 15 dana, i totalno je ludilo. odrzava se od 1917 godine i sem prekida za vreme rata bez prestanka do danas. Pobednici ove trke ispisuju istoriju motorciklizma, i pomeraju granice ljudskog razuma. Sve o tome u wikipediji na globalnoj mrezi Takoreci istorija moto trka Valentino, cekamo to cim odes u penziju. Trkanje po ostrvu i po putevima bez peska oko staze i zastitni guma, ali zato ima drveca i zelenila.... Ostrvo man ima 1000 stanovnika 1000 bezrepih macaka, i 1000000 ovaca, a na hepeningu se skupi i po 100000 posetilaca.LUDILO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Obećala mi je žena da će me pustiti tamo za par godina. Stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 23, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ove godine ide jedan nas clan kluba,ali na zalost sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljvo je da su stanovnici Isle of Man svoju prvu speed kameru (stacionarni radar) zapalili 24h od momenta postavljanja . http://www.iomtt.com/ Trke su 30/Maj - 07/Jun 2008 Jav'te se ako neko ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Januar 23, 2008 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sa jugoslovenskim pasosem da nek racunaju da im treba UK viza za IoM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 23, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od predloga gde otici sa motorom u zezanje kad budemo na beloj sengenskoj listi. Najpoznatija trka motorcikala u svetu, ali i jedan od najludjih susreta motorciklista, traje 15 dana, i totalno je ludilo. odrzava se od 1917 godine i sem prekida za vreme rata bez prestanka do danas. Pobednici ove trke ispisuju istoriju motorciklizma, i pomeraju granice ljudskog razuma. Sve o tome u wikipediji na globalnoj mrezi Takoreci istorija moto trka Valentino, cekamo to cim odes u penziju. Trkanje po ostrvu i po putevima bez peska oko staze i zastitni guma, ali zato ima drveca i zelenila.... Ostrvo man ima 1000 stanovnika 1000 bezrepih macaka, i 1000000 ovaca, a na hepeningu se skupi i po 100000 posetilaca.LUDILO Koliko se ja razumem o trkama TT Isle of man, voze se od 1907 a ne od 1917, prosle godine je bilo tacno 100 godina. Bilo je vec opisa na BJB ali ti je mnogo dobra ideja i znam da cu jednog dana verovatno otici da gledam trku jer je obozavam. Pozdrav, mozda cemo jednog dana ici zajedno da gledamo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da ima negde po forumu i ta tema,, ;)samo sto je to vise istorijat,,a i ja bih otisao kad bih mogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sory. omasio sam veliki taster i nabo mali. a postavili su ga prokleto blizu, namerno da se covek zbuni. Ako neko bude isao nek ponese kameru, to je mosto da ima sta da se snimi........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...