Vuleta 850 Napisano Januar 12, 2014 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem rostilj-gepek za kofer, pravljen, kupljen u Luisu isl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Januar 12, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da ti poklonim jedan, pravljen baš za Maxiu, korišćen. Slike mogu sutra da postavim. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 12, 2014 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze, ostavio si me bez teksta ovim gestom! Nesto se castiti mora Za Maxi-u mi i treba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 14, 2014 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala Nimmin-u, na poklonu i gostoprimstvu. Ziveo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...