petarjebivetar 1123 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Videh ovo i ne verujem... 170/60/17 za 84e Da li je neko slucajno koristio ove gume? I da li je neko uzimao gume iz Slo i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nankang nije bas sampion na testovima, da se blago izrazim. Ovo doduse vrijedi za auto gume. Da li si nasao neke testove za ove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Recimo ovaj test . Za te pare bas ne znam sta moze da se ocekuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Januar 7, 2014 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,ja sam ih prodavao jednu sezonu,dosta predu ali kina brate i to teska,nije za izbirljive,ja ih ne bi stavio nikad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,ja sam ih prodavao jednu sezonu,dosta predu ali kina brate i to teska,nije za izbirljive,ja ih ne bi stavio nikad Sta konkretno znaci u ovom kontekstu teska kina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 620 Napisano Januar 7, 2014 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Mile, teška kina znači da su od plastike ... dobre verovatno sam za građevinska kolica, eventualno za skuter od 50cm3 četvorotaktin po mogućnosti kineski, i samo po toplom i sunčanom danu .... za sve ostalo ni u pismu.... P.S. Nisam imao lično iskustvo sa ovim gumama... ali sam veoma skeptičan prema kineskog kumi a posebno onoj za koju prodavac kaže da je : "teška kina" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Mile, teška kina znači da su od plastike ... dobre verovatno sam za građevinska kolica, eventualno za skuter od 50cm3 četvorotaktin po mogućnosti kineski, i samo po toplom i sunčanom danu .... za sve ostalo ni u pismu.... P.S. Nisam imao lično iskustvo sa ovim gumama... ali sam veoma skeptičan prema kineskog kumi a posebno onoj za koju prodavac kaže da je : "teška kina" Covek je u pravu, nije ni za skutere a ne za nesto jace, po suvom pomozi boze a na mokrom ne daj ti boze...ne vredi tih para, opasno po zivot i zdravlje, doduse ne one posebno, vec je to prica sa skoro svim kinezima, mnogi ljudi koji su dolazili kod mene sa kinezima posle promene istih nisu verovali koja je razlika posle promene guma (stavljanja nekih ne-kineza)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 7, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbmu misa, znam ja sta se generalno smatra po pojmom "teska kina", ali sam pitao konkretno za ovu gumu. Ima iz kine dosta robe koja je "pero laka kina" da tako kazemo, samo je cijena "teska". I iPhone se pravi u kini. LM, ove gume nisu bas toliko jeftine, pa je moguce da se radi o gumenim gumama. Mozda neko ima dirktno iskustvo sa bas ovim gumama? To sam mislio. Na netu sam nasao nekog holandeza koji ih je namontirao na XX-a i koji nakon 7000 km nema primjedbi, cak sta vise zadovoljan je. Meni licno to nije dovoljno i jos uvijek sam skeptican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Ma cim vidim Kina meni se povraca.Znam da ima i vrhunskog kvaliteta proizvedenog u Kini ali to nikako da stigne kod nas osim ako nisu u pitanju svetski poznate firme sa proizvodnjom u Kini. Mozda bi neki vizir,plastiku,retrovizor,rucicu i tome slicno stavio na motor i ako je iz Kine,ali gumu nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Bas bih voleo da ih oceni neko ko ih je vozio, jer ne verujem ni jednom review-u. Kinezi danas prave bukvalno sve,tako da bolje da se navikavamo... Razlika u ceni je znacajna pa je ova guma, barem meni, zanimljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 13, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se guma tice, mislim da su tu pare i muzika u sprezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 13, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih vozim al na autu. Kupio sam letos Nankang ultra sport ns II u dimenziji 255 40 17 za letnji set. Presao sam oko 15k sa njima i iskreno nemam skoro nikakve zamerke.Po suvom i toplom zakucavaju za asvalt,po kisi odlicne, i nisu uopste bucne u voznji. Nemam stvarno nista lose da napisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...