Aleksandar NS 141 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zovem se Aleksandar, imam 29god i stomatolog sam iz Novog Sada i ponosni vlasnik Gilere Nexus 250ccm Veliki sam fan Maxi Scootera i nadam se da cu upoznati neku Ok ekipu koja voli vikend izlete motorima.. Samo da nam otopli jos malo,.. mada je vec pala prva voznja u 2014god neki dan,... Ali nije na odmet jos koji stepen vise Prilazem sliku Gilere sa F.Gore... i nadam se dobrom druzenju uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Januar 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi... Maxi skuter ekipa će sledeći vikend u neku light vožnjicu, pa ako možeš pridruži nam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne odem na neki put, drage volje A šta je u planu konkretno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin.mk 13 Napisano Januar 7, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Prilep-Makedonija Motocikl: SUZUKI GSX -1300R HAYABUSA Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Januar 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Prvo će sve potrebne informacije da budu objavljene u ovoj temi Pa ćemo onda da objavimo slike u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...