Milos988 0 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li aprilia rs 50 model od 2007 god ide na zute tablice kada se registruje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Januar 5, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga preregistrujes onda ne. Ako ga kupis i napravis ovlascenje onda ostaje na starim tablama. Treba ti vozacka, saobracajna, osiguranje i ovlascenje i cepaj. Noviji modeli, koji su fabricki ograniceni na 45 km/h se mogu registrovati na zutu tablu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Cek meni sad nije jasno.Valjda svaki motor od 50 kubika ide na zutu tablu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11005 Napisano Januar 5, 2014 Hronični Motociklopata, 7532 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan naravno da ne, samo oni cija max brzina ne prelazi 45kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan aha ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Januar 5, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan U subotickoj opstini su dosta strogi po tom pitanju. U nekim drugim opstinama ce mozda i dati da registrujes na zutu tablu. Ovde ni APN stari ne mozes registrovati na zutu tablu a ako kupis motor bez papira, nema saobracajnu, panduri na motoru skidaju tablicu staru i time te nateraju da preregistrujes. Ako imas vezu, mozes registrovati na zutu ali ce te panduri drndati ako te zaustave da ides 80 a imas zutu tablu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Januar 5, 2014 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Apriliu RS50 i Derbi GPRR50(derbi jos uvek imam), oba motora su bez ikakvih problema bili registrovani na zutu tablu sad prvi put cujem to za brzinu do 45km/h, aprilia je uvezena bila iz IT tako da je prva registracija bila kod mene, derbi je bio trajno registrovan pa sam ga preregistrovao na zutu kad je preveden, mozda se u medjuvremenu nesto promenilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos988 0 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci dovoljno je imati pri registrovanju motora,papir na kome pisu sve informacije o vozilu,npr ide 45km/h,ima 4kw i to bi bilo dovoljno da ide na zute? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Januar 5, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas takav papir, odes na tehnicki s njim i to je to. Ako je motor bio registrovan na veliku tablu, neces ga vise moci registrovati na malu, jako tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...