SUZUKI K6 1000 0 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: sabac Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sve u vezi Suzukija K6 1000,nameravam da kupim taj motor pa me interusuje sve u vezi njega mane i vrline... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio zainteresovan za njega.Saznao sam da je "najljuci" suzukijev model ikad napravljen ali mu puca ram i glava motora...Eto,toliko sam ja saznao sad koliko je istina ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno najagresivni Suzukujev model ikada.Toliko odlucno reaguje na gas da je svaki trenutak proveden na njemu zabavan,ali nikako nije za neiskusne.Sto se tice kvarova nisam cuo da nesto posebno ne valja na njemu,naravno uz redovno odrzavanje.Jbg i Honda vazi za najpouzdani motor pa se pokvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najagresivniji k5 1000 ali to uopste nije bitno.Sto se tice kvarova svakome ce neko naci manu ali ako nadjes dobar primerak uzimaj bez razmisljanja. Dali to bila honda suzuki yamaha kawasaki sve su to dobri motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SUZUKI K6 1000 0 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: sabac Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za savete vozim yamahu r6 2005 vec tri godine,nadam se da sam spreman za nesto jace a suzuki k6 1000 mi izgleda kao savrsen motor za moj ukus,nisam do sada imao suzukija nadam se da se necu pokajati... A nasao sam jednog u extra stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za savete vozim yamahu r6 2005 vec tri godine,nadam se da sam spreman za nesto jace a suzuki k6 1000 mi izgleda kao savrsen motor za moj ukus,nisam do sada imao suzukija nadam se da se necu pokajati... A nasao sam jednog u extra stanju Postavi slike kad kupis i puno srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...