Suzuki Sepia 0 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem da upalim Suzuki sepiu.Naime kada mi je anlaser umro nije mogao da se uradi,pa sam kupio novi.Kada ga prikacim na akupulator i pritisnem dugme za start on pocne da se okrece,ali ne dohvati zamajac,a cim kad ga otkacim on udari u zamajac,kurblu nemam pa mozete mi reci sta je anlaseru,i da li je bezbedno za prvu pomoc da ga palim busilicom? Uprilogu dostavljam sliku masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki Sepia 0 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan da nisi pomešao polove pa vrti unazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je bolje da ga upalis brusilicom mislim da ti proklizava bendix. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki Sepia 0 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pomesao delove cak sam mislio da mi vrti na pogresnu stranu pa da zbog toga sam nosio kod elektricara da mi ga ponovo namota na drugu stranu i opet isto nece da ga izbaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki Sepia 0 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brusilicom tesko da moze..Imao sam pre ovoga isto jednu suzuki sepiu,ali ma ovoj je totalno druga masina u odnosu na onu.Stvarno neznam stacu jedino da ga upalim upaljacem.HA HA HA HA HA HA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzuki Sepia 0 Napisano Januar 5, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte bajkeri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nisam pomesao delove cak sam mislio da mi vrti na pogresnu stranu pa da zbog toga sam nosio kod elektricara da mi ga ponovo namota na drugu stranu i opet isto nece da ga izbaci. Jesi ti ozbiljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Januar 7, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ma ocigledno da je postavio temu da se samo zeza.......neverujem da je iko blesav toliko bas...........zez samo verujem ma breeee siguran sam 100 posto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 8, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali upaljacu? Tja, ova danasnja omladina ne moze bez anlasera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...