pedjafzr 44 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem telefon do 200 e,naravno da je u dobrom stanju po mogucstvu sto boljem. Kupujem ovde posto imam vise poverenja u forumase, ovog foruma ,posto smo mi ipak zajednica, nego u ostale korisnike interneta. Ima puno telefona za ovu sumu sto sam naveo na netu,ali ja bi da uzmem neki od vas proveren i u sto boljem stanju. Moze i android i ios.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 31, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li ce da se ukolopi u tvoju cenu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97127-huawei-ascend-g300/page__pid__1581592#entry1581592 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno,inace hvala na savetu i na ponudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano Decembar 31, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Samsung s 3 galaxi star 2 meseca ko nov ako te interasuje 220 e .ima I teracel silik oblogu pozz I srecna nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Januar 24, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izasao sam sa skoro pa duplo novca i kupio telefon . Pozdrav i hvala na ponudama ,uzeo sam telefon od forumasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...