Golub 1641 Napisano Decembar 26, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ima neko ko relativno redovno ide na relaciji CG-SRB (BG) bio bih mu zahvalan da me kontaktira, potrebna mi je usluga prevoza nekih moto delova, nista veliko. Naravno ne ocekujem da bude besplatna! Hvala unapred! 061 1389 850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 26, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih trebao dan dva prije Božića krenut dolje, doma sam za Božić, pa se vraćam u BG. Ako ti odgovara javi na PP šta i kako 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Januar 2, 2014 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan U Budvi sam, popodne krecem nazad, ako sam od pomoci ti kazi Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 12, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ovim putem jos jednom zahvalim kolegi arnyman-u na pomoci tj. dostavljanju delova iz CG-a! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 12, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema na čemu, opusti se Nego alat u ruke i privati se posla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...