RAJA 186 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Protrektori su na istegljivoj majici moze da se rasiri tako da bi ti odgovaralo verovatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gladijator ima malo ostecenje na ledjima pored kornjace/ledjnog protektora.Nov je negde se zakacio doplata ide na 35e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Probavao sam već jedan ovakav, XL, ne odgovara mi nikako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ova klesta na koje mislim...probaj povezi ih kocioni cilindar i pritegni....ako su to ta ima da piskaju na sve strane... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ova klesta na koje mislim...probaj povezi ih kocioni cilindar i pritegni....ako su to ta ima da piskaju na sve strane... Glavni kočioni s GPZa je trenutno na terasi, i prednje vile će biti uskoro, pa ću da testiram. Bobane znaš li ti šta o ovome? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5369 Napisano Decembar 28, 2013 Integrisan, 13061 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su ova klesta na koje mislim... Pa sad... ili jesu ili nisu... ova su od SRADA 600, na koja ti misliš? . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 2, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, javio se kolega kome trebaju samo jedna klješta, ljeva. Pa ako ima još neko ko je zainteresovan za samo jedna klješta, desna, može po 20€. Nisam se još nakanio da testiram da li cure, međutim s obzirom na pouzdanost izvora informacije, razumićete me Testiraću ih svejedno, u ovo par dana, plus proba prije preuzimanja, za vašu sigurnost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...