Jump to content

Moto Zajednica

Daewoo lanos 1.4

Recommended Posts

• Drug član, 756 postova

Auto je prešao 275.000Km, ima 3V 2000god.75Ks, Landirenzo plin(točak boca 32L), klima, servo, prednji podizači. Letnje gume na čeličnim felnama(4 kom. 13'')zimske gume na čeličnim felnama(2 kom. 13''). Sve ispravno, prilično očuvan i pedantno održavan. Potrošnja u gradu do 10L, na otvorenom 7.5L. Vlasnik sam od uvoza 2006.Cena 1350E.Tel.060/1423-246

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 756 postova

Zbog velike navale,što tel.poziva,što ličnih dolazaka,sve zainteresovane obaveštavam da ne zovu i ne dolaze od 22.06 do 10.07.Razlog ovome je odlazak na more,i to ne avionom,kamionom,motociklom ni biciklom!Autobusom?!Sačuvaj me Bože i sakloni!!!!Na more sam od '06 pa i ove išao autom i to ovim iz oglasa.CG x4 +GRx1 u ime Boga x2 će biti kada dođem 10.07...

• Drug član, 756 postova

Otišao do Grčke,vozao se i vratio.Bez da štucne.Prosečna potrošnja pod klimom,pun naroda i stvari je 7.3L/100Km.pri tome nisam prelazio brzinu od 100Km/h.

• Drug član, 756 postova

Obilzak auto placeva u Valjevu i Lazarevcu vraća samopouzdanje,jer automobili u rangu moga su 2500-3000e!!!Jedina razlika je što su ovi oprani i napirlitani i trebalo bi da se u njih uloži ono što je u moj već uloženo.Ono što iole vredi a starosti je 10-tak godina ceni se oko 4000e stim da, ni kod njih nisi načisto...

• Drug član, 756 postova

Ti si onda lud sto ga prodajes za 1350, dizi cenu na bar 2500e :)

...znam ja da nemože 2500e za lanosa...nego sam ponesen euforijom napravio glupost....Na sajtovima za prodaju automobila sam rebnuo 1650e i napravio čini mi se žešću grešku....siguran sam žešću grešku.Nego računao sam,vredi mi auto te pare,ima lanosa po toj ceni,a i skupljih...Nema šta da krijem i uvijam u ukrasni papir.Činjenica je da se Zastavin program ugasio,a nije nudio neki komfor ni luksuz.Međutim po ceni polovne zastave poslednje generacije,dobija se veći luksuz i komfor 100% bolji kvajitet a održavanje verujte mi malo skuplje.Delove kupujem u BeoTas-u ko ne veruje može da proveri.Inače filter ulja odgovara od Z 101...komplet kvačila 6000din... Evo zavijorila se nova''zastava'' ,do duše kosooka,ali ako je za utehu nije PRC-ulja :takoje:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja