V.Rossi46 1 Napisano Decembar 2, 2013 U prolazu, 8 postova Motocikl: Derbi SM DRD V. Xtreme 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam uzeo motor koji mi se oduvak svidjao, i tako ja skupim pare i uzmem Derbi Sendu sm DRD Xtreme.Uglvnom sve je ok motor je 2009 godiste nije puno presao god dana bio registrovan, jedino sto mu curka neko ulje stalno, i kad ga ostavim duze (npr. par dana se ne vozi ) kad ga upalim stisnem kvacilo i ubacim u prvu on kad da ne odvoji i motor se samo ugasi posle 2 ili 3 put sve normalno, da li neko ima predstavu sta se to desava. Mislim da sajla kvacila je ok, jedino lamela ali opet kad ga ubacim u prvu i sa pola gasa pustim kvacilo dize me na zadnji , da je lamela trebala bi da proklizava koliko se razumem? Ne znam da li je ovo pravo mesto za ovu temu/pitanje ali nov sam pa nemojte zameriti.. Hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 131 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Promeni ulje u motoru ( neka ulja se tako ponasaju - odnosno imaju tacno takve simptome na kvacilo) a i kod motora u super stanju je preporucljivo nakon paljenja stisnuti kvacilo par puta u prazno, pa tek onda ubacivati u brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.Rossi46 1 Napisano Decembar 2, 2013 U prolazu, 8 postova Motocikl: Derbi SM DRD V. Xtreme 125 Prijavi odgovor kao problematičan Promeni ulje u motoru ( neka ulja se tako ponasaju - odnosno imaju tacno takve simptome na kvacilo) a i kod motora u super stanju je preporucljivo nakon paljenja stisnuti kvacilo par puta u prazno, pa tek onda ubacivati u brzinu. HVala na odgovoru, probacu pa cu javiti. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...