lasko 114 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.Ja ne znam gde da postavim temu,pa sam je postavio ovde.U podforum "Prodajem" sam postavio temu "Prodajem moto opremu" jutros i evo,sad trazim da vidim da li mi je neko odgovorio na nju i nema je uopste,nestala..Pa pitam urednike,koji je razlog za brisanje teme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Decembar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Javiće ti se već neko od Admina sa objašnjenjem ali dotle nije zgoreg da se podsetiš na ovaj deo Pravila Foruma: 4. Strogo je zabranjen(o): ... z. Javno komentarisanje odluka Uredništva, uključujući odluke o banovanju Članova, brisanju poruka, i način na koji Uredništvo tumači pravila Foruma. (Ukoliko imaš pitanje u vezi neke odluke Uredništva, pošalji *privatnu poruku* Urednicima ili Administratoru i dobićeš odgovor.) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1478 Napisano Decembar 1, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan sad sam pogledao u kanti za ....obrisane poruke. Pa postavio si oglas kako ne treba. Postavi oglas a ne linkove ka drugim oglasima. Vidim da su ti već u tom tvom oglasu drugi forumaši skretali pažnju na to. Pročitajte pravila oglašavanja pre nego što postavite oglas ili bar pre nego što počnete javno da prozivate uredništvo. Piše gore sve. Poslušaj i Alexanta šta ti zbori. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...