vlad 5 Napisano Januar 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene nove slike! Stavljene nove slike!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Pogledajte na sajtu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Mart 24, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas na sajmu ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poceli smo da radimo jedan Kawasaki ZZR 1200. Evo par slika, pa ako bude bilo zainteresovanih postavljacu slike kako rad bude napredovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nastavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SA_Rider 3 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Down Under Motocikl: U Potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Ima li jos slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!!! Bice, bice. Sad smo skoro pri kraju pa cu staviti slike gotovog motora, a i sklopljenog kad bude sklopljen jel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, mi naucili jos nesto u zivotu ;D!!!! Priznajem da motoru nisam prisao, sem delovima za farbanje, a ovaj sam kompletno sastavio!!!! Naravno ne sam. Neverovatno iskustvo.Ne znam da li ima komplikovaniji motor za sastaviti od kawasaki zzr-a ??? U svakom slucaju, gotov i sastavljen :D i shto je najvaznije da kazem isporucen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano April 11, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i dupe. Nadam se da cemo ga videti jos koji put, da ga slikam po suncu jer su boje luu uu de! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Jul 5, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Svaki ciga svoga konja hvali, pa i da pokazem nasu zadnju kacigu za pilota Zareta. Lepi radovi nema sta,pozdrav.A druga Zaretova kaciga?Jel si uradio sablone.Zare mi je brat od tetke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa pozdravi Zareta gorki i reci mu da nam se javi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorki 51 Napisano Jul 7, 2009 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Znas kakvi su piloti,nikad ne znaju kad su na nebu kad na zemlji.Prenecu mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Avgust 2, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Vlad gotiva su ti radovi. Imam jedno pitanjce, gde mogu da nabavim onu usku trakru sirine par mm, na tvojim slikama sam video da je plave boje i ako znash cenu cca. Zahvaljujem unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shanjika 2 Napisano Avgust 2, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Temerin - Segedin Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo ofarban motor. Bas prelep, bez imalo ciganije. Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 2, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Vlad gotiva su ti radovi. Imam jedno pitanjce, gde mogu da nabavim onu usku trakru sirine par mm, na tvojim slikama sam video da je plave boje i ako znash cenu cca. Zahvaljujem unapred. traka je 3M, sirine oko 6mm, posto je u incima i kosta oko 500 din, malo manje mozda i ima je u bolje snabdevenim radnjama. Ne ostavlja lepak i lako se savija, mozda za nijansu prelako pa je tesko drzati pravac. Uvoznik 3M-a je i uvoznik Spies Hecker boja pa ces ih tamo najlakse naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 2, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ostavlja lepak ali zato kad savijes vecu krivinu sa njom ako ne prelepis preko nje drugu traku nece da drzi dobro i podigne se sama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 7, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na ne odgovaranju . Bio sam malo u prirodi, bez kontakta sa savremenim tehnologijama ;D. @ Lazarbgd Shto rece farbach traka je 3M, samo shto mi koristimo najcesce 3mm sirine. Kupujemo je u Lechler prodavnici u Zarkovu i kosta 250din. @ Shanjika Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Triumph speed triple Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Decembar 21, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 21, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Decembar 23, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ovo ne spada u domen foruma, ali ovaj rad je za sve one koji pored motora vole i avione! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Decembar 23, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos par kadrova. Osmisljen celokupan dizajn, sve na njemu je ofarbano. I odozgo i odozdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan WOW :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 18, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan bilo kakav kontakt.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Napokon. Domaci zadatak bas po meri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad 5 Napisano Avgust 5, 2010 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trudicemo se da redovno saljemo slike napredka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...